Eстествен паркет, трислоен паркет, Естествен трислоен паркет - КАНОР
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Естествен трислоен паркет

Филтър

Активирани филтри:
  Категории
  Селекция:
  Цвят

  ИНФОРМАЦИЯ

  МАГАЗИНИ

  Нашите магазини

  Нашите магазини

  Магазини за мебели, паркет и врати

  Най-добро съотношение между цена и качество на Естествен трислоен паркет само в магазините ни: Канор София и Канор Бургас

  Естествен трислоен паркет

  Подови настилки от естествено дърво, трислойни паркети и дюшемета, разнообразие от селекции на паркети, фладер и покритие за паркети от дърво, лакове и паркети с масло. Естествен трислоен паркет от най високо качество - стандартно и ръчно изработен паркет.

  Tag: Eстествен паркет, трислоен паркет

  Подови настилки от естествено дърво, трислойни паркети и дюшемета, разнообразие от селекции на паркети, фладер и покритие за паркети от дърво, лакове и паркети с масло. Естествен трислоен паркет от най високо качество - стандартно и ръчно изработен паркет.

  Tag: Eстествен паркет, трислоен паркет

  Още

  Естествен трислоен паркет Съдържа 63 продукта.

  Подкатегории

  • Серия Тоскана, Алегро...

   Паркет в размери на малко дюшеме, което комбинира красотата на стандартното дюшеме с елегантността на паркетините, лаково или маслено покритие с фаска, отличени със знака „Син Ангел“ за екологично чисти продукти. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати.

  • Серия паркет 4000,...

   Трислоен естествен паркет в завършен вид на дюшеме или паркетини, паркет с лаково или маслено покритие с декоративни двустранни и четиристранни фаски, различни начини на обработка на повърхността на паркета. Естествен трислоен паркет с благороден пласт около 13,5 мм.

   Размерът на отделните дъски при серията 4000 е 180х2200 мм, с изключение на Пушен дъб, Африкански дъб, Дъб Аризона, Африканска ела, термо-дървесините и Ясен Фенси, които са с размери 173x2200 мм.

  • Серия паркет 3500,...

   Трислоен естествен паркет в завършен вид на дюшеме или паркетини, паркет с лаково или маслено покритие с декоративни двустранни и четиристранни фаски, различни начини на обработка на повърхността на паркета. Естествен трислоен паркет с благороден пласт около 2 мм. С обща дебелина на паркета 12 мм. Размерите на дъските са 180х2200 мм.

  • Серия паркет 3000,...

   Трислоен естествен паркет в завършен вид на дюшеме или паркетино, паркет с лаково или маслено покритие с декоративни двустранни и четиристранни фаски, различни начини на обработка на повърхността на паркета. Естествен трислоен паркет с благороден пласт около 2 мм. С обща дебелина на паркета 11 мм. Размерът на дъските е 180х2210 мм.

  • Дюшеме

   Формата на всяка отделна паркетна дъска е дюшеме (цяла дъска) с вариращи размери според вида или фладера на продукта

  • Паркетини

   Формата на всяка паркетна дъска е 3 паркетини

  • Естествен трислоен...

   Поръчкови трислойни паркети, при които може да се обработва ръчно повърхността по желание: 2- или 4-странни фаски, средна или дълбока структура, рендосване, структура „удар с чук“ (придава изключително автентичен вид на паркета), поставяне на червееви дупки (имитира проядено от червеи дърво), промяна на цвета на масленото покритие и т.н.

  за страница
  Показване на 1 - 48 от 63 артикула
  Показване на 1 - 48 от 63 артикула

  ✓ Най-добрa цена на Естествен трислоен паркет в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

  Естествен трислоен паркет, продажба на Естествен трислоен паркет, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, Естествен трислоен паркет продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати