Eстествен паркет, трислоен паркет, Естествен трислоен паркет - КАНОР
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Естествен трислоен и двуслоен паркет

Филтър

Активирани филтри:
Категории
Селекция:
Цвят

Промоции

Нови продукти

ИНФОРМАЦИЯ

МАГАЗИНИ

Нашите магазини

Нашите магазини

Магазини за мебели, паркет и врати

Най-добро съотношение между цена и качество на Естествен трислоен и двуслоен паркет само в магазините ни: Канор София и Канор Бургас

Естествен трислоен и двуслоен паркет

Подови настилки от естествено дърво, трислойни паркети и дюшемета, разнообразие от селекции на паркети, фладер и покритие за паркети от дърво, лакове и паркети с масло. Естествен трислоен паркет от най високо качество - стандартно и ръчно изработен паркет.

Tag: Eстествен паркет, трислоен паркет

Подови настилки от естествено дърво, трислойни паркети и дюшемета, разнообразие от селекции на паркети, фладер и покритие за паркети от дърво, лакове и паркети с масло. Естествен трислоен паркет от най високо качество - стандартно и ръчно изработен паркет.

Tag: Eстествен паркет, трислоен паркет

Още

Естествен трислоен и двуслоен паркет Съдържа 77 продукта.

Подкатегории

 • Серия двуслойни:...

  Паркет в размери на малко дюшеме, което комбинира красотата на стандартното дюшеме с елегантността на паркетините, лаково или маслено покритие с фаска, отличени със знака „Син Ангел“ за екологично чисти продукти. Двуслойни паркети, които максимално оптимизират използването на дървесната суровина. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати. 

 • Серия паркет 4000,...

  Трислоен естествен паркет в завършен вид на дюшеме или паркетини, паркет с лаково или маслено покритие с декоративни двустранни и четиристранни фаски, различни начини на обработка на повърхността на паркета. Естествен трислоен паркет с благороден пласт около 13,5 мм.

  Размерът на отделните дъски при серията 4000 е 180х2200 мм, с изключение на Пушен дъб, Африкански дъб, Дъб Аризона, Африканска ела, термо-дървесините и Ясен Фенси, които са с размери 173x2200 мм.

 • Серия паркет 3500,...

  Трислоен естествен паркет в завършен вид на дюшеме или паркетини, паркет с лаково или маслено покритие с декоративни двустранни и четиристранни фаски, различни начини на обработка на повърхността на паркета. Естествен трислоен паркет с благороден пласт около 2 мм. С обща дебелина на паркета 12 мм. Размерите на дъските са 180х2200 мм.

 • Серия паркет 3000,...

  Трислоен естествен паркет в завършен вид на дюшеме или паркетино, паркет с лаково или маслено покритие с декоративни двустранни и четиристранни фаски, различни начини на обработка на повърхността на паркета. Естествен трислоен паркет с благороден пласт около 2 мм. С обща дебелина на паркета 11 мм. Размерът на дъските е 180х2210 мм.

 • Дюшеме

  Формата на всяка отделна паркетна дъска е дюшеме (цяла дъска) с вариращи размери според вида или фладера на продукта

 • Паркетини

  Формата на всяка паркетна дъска е 3 паркетини

 • Естествен трислоен...

  Поръчкови трислойни паркети, при които може да се обработва ръчно повърхността по желание: 2- или 4-странни фаски, средна или дълбока структура, рендосване, структура „удар с чук“ (придава изключително автентичен вид на паркета), поставяне на червееви дупки (имитира проядено от червеи дърво), промяна на цвета на масленото покритие и т.н.

за страница
Показване на 1 - 48 от 77 артикула
Показване на 1 - 48 от 77 артикула

✓ Най-добрa цена на Естествен трислоен и двуслоен паркет в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

Естествен трислоен и двуслоен паркет, продажба на Естествен трислоен и двуслоен паркет, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, Естествен трислоен и двуслоен паркет продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати