Технически и гаранционни изисквания - итериорни врати - Магазини за мебели, паркети и врати КАНОР
Гарантирано качество от Канор - онлайн магазин за мебели,паркети и врати

безспорно качество на Мебели, Паркети и Врати

Технологични и гаранционни изисквания за поставяне на врати и тяхната експлоатация

За монтажа на интериорни врати е необходимо наличие на следните условия:

- Прави стени и подове.

- Изисква се положена подова настилка, както и завършени довършителни работи по стените.

- Завършени строително-монтажни дейности, които са съпроводени с мокри процеси в близост до вратата, касата или монтажната пяна.

За експлоатация на интериорните врати:

Възможно е възникване на повреди на изделия или части от изделия в следствие на недобросъвестна експлоатация, неправилна експлоатация, неправилно съхранение, неправилен монтаж или третиране с неподходящи вещества и препарати в случаите, когато изделията са използвани не по предназначение и при необичайни условия. Неправилното, недобросъвестно или не по предназначение съхраняване или ползване води до повреда на продуктите или части от тях, както и:

1. Когато стоката е почиствана или обслужвана неправилно или с неподходящи или увреждащи материали или почистващи продукти. Такива са почистващи препарати на спиртна, киселинна, ацетонова основа и други, взаимодействащи с покритието на вратите.

2. Когато върху нея е приложено усилие, налягане, напрежение, температура или тежест извън предвидените и обичайните за такъв вид продукт условия на съхранение, поддръжка и експлоатация.

3. Когато влагата в помещението, където се съхранява или е монтирана вратата, е над нормалната или когато са извършвани строителни работи свързани с мокри процеси в близост до вратата, касата или монтажната пяна.

4. Във всички останали случаи, когато по преценка на продавача е на лице недобросъвестно или неправилно отношение, съхранение, поддръжка, ползване или експлоатация на продукта.


Tags: мебели, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба на паркет, продажба на ламинат, трислоен паркет, продажба на врати, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати