Общи условия и политика за поверителност и защита на лични данни - КАНОР
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

КАНОР ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Много високо ценим честността и прозрачността и сме посветени на това да установим силни и дълготрайни отношения със своите потребители, изградени на базата на доверие и взаимна полза. Част от този ангажимент е свързан със защитата и запазването на вашите лични данни и решения за избор. Зачитането на вашите лични данни е от основно значение за нас. Поради тази причина създадохме нашите „Обещание за защита на лични данни ” и описаната по-долу „Политика за защита на личните данни”.

ОБЕЩАНИЕТО НИ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

1)            Ние зачитаме вашите личните данни и решения за избор.

2)            Ние гарантираме, че защитата на личните данни и сигурността им са водещи елементи във всичко, което правим като добросъвестен търговец.

3)            Няма да ви изпращаме маркетингови и рекламни материали, ако не сте поискали да получавате такива. Може да промените решението си по всяко време.

4)            Никога не предоставяме или продаваме вашите данни, освен в случаите, когато сме длъжни по закон.

5)            Поели сме ангажимент да защитим и пазим вашите данни. Това включва работа единствено с доверени партньори.

6)            Поели сме ангажимент да бъдем открити и прозрачни за това как използваме данните ви.

7)            Не използваме данните ви по начин, за който не сме ви уведомили.

8)            Ние зачитаме вашите права и винаги се стремим да се съобразим с вашите искания, доколкото е възможно, съгласно нашите законови и оперативни отговорности.

За повече информация относно нашите практики за защита на личните данни, по-долу сме описали какви видове лични данни събираме директно или от взаимоотношенията с вас, как ги използваме, с кого може да ги споделяме, как защитаваме и съхраняваме данните и вашите права, свързани с лични данни. Разбира се, за вас може да не се отнасят всички описани случаи. Тази политика за защита на личните данни описва всички възможни ситуации на взаимодействие.

Колкото повече взаимодействате с нас, толкова повече научаваме за вас и това ни дава възможност да ви предлагаме персонализирани услуги.

Когато споделяте лични данни с нас или, когато ние събираме лични данни за вас, ние ги използваме съгласно тази политика. Моля, прочетете внимателно информацията.

КАКВО ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ В ТАЗИ ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ?

Кои сме ние?

Какво представляват личните данни?

Какви данни събираме за вас и как ги използваме?

Как събираме или получаваме вашите данни?

Автоматично вземане на решение.

Профилиране.

Кой може да има достъп до моите лични данни?

Къде съхраняваме личните ви данни?

Колко дълго пазим вашите лични данни?

Защитени ли са личните ми данни?

Линкове към сайтове на трети страни и вписване в социални мрежи.

Социални мрежи и съдържание, генерирано от потребителя.

Вашите права и решения за избор.

Контакти.

КОИ СМЕ НИЕ:

„КАНОР“ е търговска марка, собственост на „Ай ГЕС“ ООД. Централният офис и магазин се намират в София, бул. „Цариградско шосе“ 16, магазин „КАНОР“. Повече за нас може да прочетете: За Канор

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИЧНИТЕ ДАННИ?

„Лични данни” означава всяка информация или част от информация, която може да ви идентифицира директно (напр. по име) или косвено (напр. с данни като уникален ИД номер). Това означава, че личните данни включват информация като електронен адрес, домашен адрес, мобилен телефон, потребителски имена, профилни снимки, лични предпочитания и профил на пазаруване, съдържание, генерирано от потребителя, финансова и здравна информация, религиозна принадлежност и др.. Те може също така да включват и уникални цифрови идентификатори като IP адрес на компютъра или MAC адрес на мобилното ви устройство, както и кукита (бисквитки).

КАКВИ ДАННИ СЪБИРАМЕ ЗА ВАС И КАК ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ?

Ние от КАНОР вярваме, че вие, потребителите, сте в основата на това, което правим. Смятаме, че е важно да чуваме вашето мнение, да се учим от работата с вас и да създаваме и предлагаме продукти и услуги, които харесвате. Също така заем, че много от нашите клиенти предпочитат да споделят с нас. Поради тази причина има много възможности за досег с лични данни, които ние можем да събираме.

КАК СЪБИРАМЕ ИЛИ ПОЛУЧАВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Можем да събираме или получаваме ваши данни от сайтове, формуляри, приложения, устройства, при покупка на продукти и услуги от КАНОР или от електронни канали в социалните мрежи и други места. Понякога ни ги предоставяте директно (напр. когато създавате акаунт, когато се свързвате с нас, когато правите запитване от нашия сайт), понякога ги събираме (напр. с използване на кукита (бисквитки), за да разберем по какъв начин използвате нашия сайт / приложения), а понякога получаваме данните ви от трети страни, включително други клонове или партньори на КАНОР.

Когато събираме данни, ние обозначаваме със звездички задължителните полета за попълване с информация, която ни е необходима:

-          За да изпълним договора си с вас (напр. да ви доставим продуктите, които сте закупили от нашите магазини и/или да се извърши услугата „монтаж“);

-          За да ви дадем нужната информация (напр. когато сте направили запитване чрез нашия сайт / приложения);

-          Да ви предоставим поисканата от вас услуга (напр. да ви изпращаме бюлетини и новини);

-          Да спазим някои законови изисквания (напр. фактуриране)

Ако не ни предоставите информация в поле, маркирано със звездичка, това може да се отрази на възможността ни да ви предоставим продуктите и услугите.

 

В долната таблица предоставяме информация, в която обясняваме:

1)                  В кои случаи искаме и събираме данни за вас? Тази колона обяснява дейността или сценария в случая, когато използваме или събираме данни за вас. Например, дали пазарувате, абонирате се за информационен бюлетин или сърфирате в сайтовете / приложенията.

2)                  Какви лични данни за вас можем да получаваме директно или от взаимоотношенията с вас? Тази колона обяснява какви видове данни събираме за вас в зависимост от ситуацията.

3)                  Кога и как ги използваме? Тази колона пояснява какво правим с вашите данни и целта, за която ги събираме.

4)                  Какви са законовите основания да използваме вашите лични данни? Тази колона обяснява причината, поради която може да използваме ваши лични данни.

 

В зависимост от целта, за която се използват данните, правните основания да използваме ваши лични данни, са:

-          вашето съгласие

-          наш законосъобразен интерес, който може да бъде:

o   подобряване на нашите стоки и услуги: в частност, нашите бизнес интереси да можем да разберем по-добре вашите нужди и очаквания и следователно да подобрим нашите услуги, сайтове / приложения / изделия, продукти и брандове в полза на потребителите.

o   предотвратяване на измами: за да гарантираме плащането да е точно и да няма измами и злоупотреби.

o   обезопасяване на нашите инструменти: за да запазим използваните от вас инструменти (нашите сайтове / приложения / изделия) безопасни и защитени и да осигурим те да функционират правилно и непрекъснато да бъдат подобрявани.

-          изпълнение на договор: в частност, предоставяне на услуги, които сте поискали от нас.

-          законови основания когато обработката на данните се изисква по закон.

АВТОМАТИЧНО ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ

За целите на защита на информацията, която минава през нашия сайт / приложения / устройства срещу измами и злоупотреби, използваме приложението на доставчик - трета страна, за защита срещу измами. Този метод за предотвратяване на измами се основава например на прости сравнения, връзки, клъстеризиране, предвиждане и засичане на външни връзки с използване на интелигентни агенти, техники за обединяване на данни и различни техники за извличане на данни.

Този процес на засичане на измами може да се автоматизира изцяло или да включва човешка намеса, при което окончателното решение да се взема от човек. Във всички случаи, ние предприемаме всички необходими предпазни и защитни мерки за намаляване на достъпа до вашите данни.

В резултат на автоматизираното засичане на измами, може (i) да има известно забавяне в обработването на вашата поръчка / искане, докато разглеждаме вашето запитване; и (ii) да бъдете ограничени или изключени от ползване на услугата в случай, че има установен съществуващ риск от измама. Имате право на достъп до информацията, на чиято основа вземаме своето решение. Моля, прочетете раздел „Вашите права и избори” по-долу.

ПРОФИЛИРАНЕ

Когато изпращаме или показваме персонализирана комуникация или съдържание, може да използваме някои техники, които се квалифицират като „профилиране” (напр. всяка форма на автоматизирана обработка на лични данни, която се състои от използването на тези данни за оценяване на определени лични аспекти, свързани с физическото лице, в частност за анализиране или предвиждане на аспекти, свързани с естеството на личните предпочитания, интересите, финансовото положение, локацията, здравословното състояние, надеждността или движенията на физическото лице). Това означава, че можем да събираме лични данни за вас по различни начини, както е описано в долната таблица. Ние централизираме тези данни и ги анализираме, за да направим оценка и прогноза за личните ви предпочитания и/или интереси.

Преглед на информацията за вашите отношения с нас и последствията, свързани с вашите данни

В кои случаи събираме данни за вас?

Какви лични данни за вас можем да съхраняваме?

Как и кога можем да ги използваме?

Какви са законовите ни основания да обработваме вашите данни?

 

Създаване и управление на акаунт

 

Информацията, събирана по време на създаването на акаунт  

-      име и фамилия

-      пол

-      електронен адрес

-      адрес

-      телефонен номер

-      снимка

-      дата на раждане или интервали години

-       ИД, потребителско име

-       лично описание или предпочитания

-       информация за поръчката

-       профил         в социалните мрежи (когато използвате социална мрежа за вписване или споделяте тези лични данни с нас).

За да:

- управляваме поръчките ви

- отговорим на вашите въпроси и да взаимодействаме с вас по подходящ начин

- ви предложим програма за лоялност

- ви предоставим възможност да управлявате своите предпочитания

- ви изпращаме маркетингова информация (когато сте поискали това), индивидуализирана по вашия „профил“ (т.е. основана на вашите личните данни и предпочитания, с които разполагаме)

- ви предложим персонализирани услуги, съобразени с вашите нужди

- контролираме и подобряваме нашите сайтове / приложения

- събираме аналитични и статистически данни

- осигурим защита на нашите сайтове / приложения и да защитим и вас, и нас, срещу измами

 

- Изпълнение на договор

За да ви предоставим заявената от вас услуга (напр. създаване на акаунт, провеждане на проучване или закупуване на продукт).

 

- Съгласие: За да ви изпращаме директно маркетингови съобщения

 

- Законосъобразен интерес: За да осигурим нашия сайт / приложения да останат сигурни, да ги защитим срещу измама и да можем по-добре да отговорим на вашите нужди и очаквания и следователно, да подобрим своите услуги, продукти и брандове.

 

Бюлетин и търговска информация

В зависимост от това колко взаимодействате с нас, тази информация може да включва:

-       електронен адрес

-       име и фамилия

-       лично описание или предпочитания

-       профил в социалните мрежи (когато използвате социална мрежа за вписване или споделяте тези лични данни с нас).

За да:

- ви изпращаме маркетингови съобщения (които вие сте поискали), съобразени с вашия „профил” на основата на личните данни и предпочитанията, които сте споделили с нас (вкл. локация на удобния за вас магазин)

- събираме аналитични и статистически данни

- поддържаме списъка със забрани, ако сте заявили, че не желаете да получавате информация

- Съгласие

Да ви изпращаме директно маркетингови съобщения

 

- Законосъобразен

интерес

- да съобразим маркетинговите си послания и да установим каква е ефикасността им и да осигурим да получите възможно най-точната информация; - да можем да разберем по-добре какви са вашите нужди и очаквания и следователно, да подобрим нашите услуги, продукти и брандове

 

- Законови основания

- да съхраняваме информацията за вас в списъци на лица, които не желаят да получават информация, ако сте поискали повече да не ви изпращаме директни рекламни съобщения

 

На основата на нашия анализ, изпращаме или показваме информация и/или съдържание, които са специално индивидуализирани за вашите интереси / нужди.

Покупки и управление на поръчки информация, събирана по време на процеса на купуване

В зависимост от това колко взаимодействате с нас, тази информация може да включва:

- име и фамилия

- електронен адрес

- адрес за доставка и   телефон

- лично описание или предпочитания

- профил в социалните

мрежи (когато използвате социална мрежа за вписване или споделяте тези лични данни с нас)

- информация за плащането на закупените продукти и локация на магазина

- история на пазаруване

За да:

- се свържем с вас за финализиране на ваша поръчка, когато сте запазили продукти в количка или сте сложили продукти в количка, без да завършите процеса на отписване

- обработим и проследим вашата поръчка, включително да доставим продукта до посочения от вас

адрес

- управляваме плащането на вашата поръчка. Трябва да отбележим, че информацията за плащане (номер на кредитна карта / Paypal информация / банкова сметка) не се събират от нас, а директно от доставчиците на платежни услуги

- управление на всеки контакт с нас относно вашата поръчка

- обезпечаване на транзакциите срещу измама. Трябва да се отбележи, че използваме приложение на доставчик трета страна за установяване на измами и осигуряване плащането да бъде точно и направено от вас или упълномощено от вас лице

- обогатяване на вашия профил, ако направите покупка с използване на информация от своя акаунт

- измерване на степента на удовлетвореност

- решаване на спорове, свързани с покупка за статистически цели

Изпълнение на договор:

 

Да ви предоставим заявената от вас услуга

(покупка)

 

 

Законосъобразен интерес

 

Да ви защитим от измамна транзакция и да осигурим плащането да бъде пълно, без измама и присвояване

 

 

Поради естеството на нашите продукти и специфика на работа, засега не предлагаме услуга „електронен магазин“. Чрез нашия сайт / приложения е възможно да се правят запитвания, но не и директна покупка. Желателно е да се запознаете с предлаганите от нас продукти чрез посещение в някой от магазините ни, за да получите необходимата информация и визуална представа за предлаганите от нас продукти и/или услуги.

Имате право в определени случаи да възразите срещу използването на вашите данни за „профилиране”. Моля, вижте по-долу „Вашите права и избори”.

КОЙ МОЖЕ ДА ИМА ДОСТЪП ДО МОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

Можем да споделяме вашите лични данни в отделните магазини КАНОР, за да спазим нашите законови задължения, за да предотвратим измама и/или да защитим нашите инструменти да подобрим нашите продукти и услуги или след получаване на съгласието ви за това.

В зависимост от целите, за които се събират вашите лични данни, те могат да бъдат използвани на база нуждите на КАНОР, когато е възможно, псевдонимизирани (което не позволява директна идентификация), когато трябва да ви предоставим поисканите от вас услуги.

Можем също така да споделим ваши лични данни в псевдонимизиран вариант (без да даваме директна идентификация) с отдел изследвания и иновации на КАНОР, включително с обекти, които се намират извън вашата страна, за целите на иновации и разработки.

Когато е допустимо, може да споделяме ваши лични данни, включително такива, събрани с кукита, между наши брандове с цел хармонизиране и обновяване на информацията, която споделяте с нас, за статистически цели на основата на вашите характеристики и за индивидуализиране на комуникацията ни.

Можем да споделяме ваши лични данни с маркетингова цел с трети страни или дружества към КАНОР

Споделяме ваши лични данни с трети страни за целите на директен маркетинг единствено, ако сте дали съгласието си за това. В този контекст, вашите данни ще бъдат обработвани от такава трета страна, която изпълнява ролята на администратор на лични данни, като се прилагат нейните лични условия и известия за лични данни. Трябва внимателно да се запознаете с информацията преди да дадете съгласието си информацията ви да бъде предоставяна на такава трета страна.

 

Онлайн сърфиране Информацията, събирана с кукитата или сходни технологии (“Cooklies”*) като част от  браузването ви в уебсайта / приложенията на КАНОР или сайтове / приложения на трета страна.

За информация за конкретни кукита на даден сайт / приложение моля, вижте таблицата с кукита на съответния сайт / приложение. (link to the Cookie Table)

* Кукитата са малки текстови файлове, съхранявани на вашето устройство (компютър, таблет или мобилен телефон) докато сте в мрежата, включително сайтовете на КАНОР

В зависимост от начина на взаимодействие с нас, тези данни могат да включват:

- данни, свързани с начина, по който използвате нашия сайт / приложения:

- откъде влизате

- информация за вписването

- страници, които сте разглеждали

- видеа, които сте гледали

- реклами, на които сте кликнали или които сте

отворили

- продукти, които сте търсили

- вашата локация

- продължителност на престоя

- продукти, които сте избрали за своята кошница

Техническа информация:

- IP адрес

- информация за браузъра

- информация за устройството

Уникален

идентификатор

- дава   на всеки посетител и дата на изтичане на този идентификатор.

Когато е приложимо, използваме кукита с други лични данни, които вече сте споделили с нас (като предишни закупени или поръчани продукти, ако сте се абонирали за получаване на бюлетин по електронен път) или за следните цели:

- за осигуряване на правилно функциониране на нашия сайт / приложения:

- правилно показване на съдържанието

- създаване и запомняне на количка

- създаване и запомняне на вписване

- персонализация на интерфейса като

езикови параметри, свързани с вашето устройство, вкл. резолюция на екрана и др.

- подобряване на нашия сайт / приложения, напр. с тестване на нови

идеи

  

За осигуряване сайтът / приложението да са сигурни и безопасни и да ви защитават от измами или злоупотреби на нашия сайт или услуги, например, чрез извършване на проверка за отстраняване на проблеми

За събиране на статистически данни

за избягване на двойно записване на посетителите

- за опознаване на реакциите на потребителите на рекламните кампании

- за подобряване на нашите предложения

- за да разберем как сте стигнали до нашия сайт / приложения

- за предоставяне на онлайн реклами:

за да ви покажем онлайн реклами за продукти, от които можете да се интересувате на основата на предишното ви потребителско поведение

- за да ви показваме реклами и съдържание в платформите на социалните медии

За да индивидуализираме услугите за вас:

- да ви изпращаме препоръки,

маркетингова информация или съдържание на основата на вашия профил и интереси

- да показваме нашите сайтове / приложения по индивидуализиран

начин, като напомняне за вашата кошница или вписване, вашия език, кукита за индивидуализиране на потребителския интерфейс (като параметрите на вашето устройство, включително резолюцията на вашия екран, предпочитания за шрифт и др.).

- за да можем да споделяме нашето съдържание в социалните мрежи (бутоните за споделяне, които са поместени на сайта

Законосъобразен интерес:

За да осигурим сайтове / приложения, реклами и комуникация, които функционират правилно и непрекъснатото им подобряване, кукита, които са (i) основни за функционирането на нашия сайт / приложения, (ii) се използват за поддържане на сигурността и безопасността на нашите сайтове / приложения

 

- Съгласие

За всички кукита

Промоционални

операции

Информацията, събирана по време на игри, състезания, промоционални оферти, искания за мостри, проучвания

В зависимост    от начина, по който взаимодействате с нас, тази информация може да включва:

- име и фамилия

- електронен адрес

- телефонен номер

- дата на раждане

- пол

- адрес

- лично описание или предпочитания

- профил в социалните мрежи (ако сте се вписали с профила си в социалните мрежи или сте споделили тази лична информация       с

нас)

- друга информация,

която    сте споделили с нас за себе си (напр.

чрез      своята страница „Моят акаунт”

- като се свържете с нас или като ни предоставите съдържание като снимки, преглед или въпрос

- с чат функцията, налична на някои сайтове / приложения или с участие в състезания, игри, проучвания) и сте споделили тази лична информация     с

нас)

- за завършване на задачи, които сте ни възложили, например управляване на вашето участие в състезания, игри и проучвания, включително за

отчитане на обратната връзка от вас и вашите предложения

- за статистически цели

- за да ви изпращаме маркетингови съобщения

(когато сте поискали това)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Изпълнение на договор

За изпълнение на услугата, която сте поискали

- Законосъобразен интерес

За да ни помогне да разберем по-добре вашите нужди и очаквания и така да подобрим нашите

услуги, продукти и брандове

- Съгласие

За да ви изпращаме директни маркетингови материали

 

За да рекламираме продукти, брандове и услуги

Запитвания

Информация, събирана, когато задавате въпроси (напр. чрез грижа за потребителя), свързани с нашите брандове, нашите продукти и начина, по който се използват

В зависимост от начина, по който взаимодействате с нас, тази информация може да включва:

- име и фамилия

- телефонен номер

- електронен адрес

- друга информация,

която сте споделили за себе си с нас във връзка с отправеното запитване (което може да включва благосъстояние и здравословно състояние)

За отговор на поставените от вас въпроси

- когато е необходимо, за свързването ви със

съответните услуги

- за статистически цели

- за извършване на проучвания, свързани с безопасното използване на нашите продукти

- прилагане и проследяване на приетите мерки за корекция, когато това се налага

- Съгласие за обработване на вашето запитване

 

- Законосъобразен интерес

За да ни помогне да разберем по-добре нуждите и очакванията на нашите клиенти и така да подобрим услугите, продуктите и брандовете си

- Законови основания

За спазване на законовото задължение за срокове и обслужване по повод нашите продукти

Вашите лични данни могат да се обработват от наше име и от наши доверени доставчици трети страни

Разчитаме на нашите доверени трети страни за изпълнението на определени търговски операции от наше име. Ние им предоставяме единствено информацията, която им е необходима за изпълнение на услугата и изискваме от тях да не използват вашите лични данни с никаква друга цел. Винаги полагаме максимални усилия да осигурим всички трети страни, с които работим, да спазват защитата на вашите лични данни. Можем например, да поверим услуги, които изискват обработка на вашите лични данни, на:

-                      трети страни, които ни помагат и ни съдействат за предоставянето на дигитални услуги и електронна търговия като проследяване на социалните мрежи, локатор на магазини, програми за лоялност, управление на идентичността, рейтинг и прегледи, CMR, уеб аналитик и търсачки, използване на инструменти за прецизиране на съдържание, генерирано от потребители

-                      рекламни, маркетингови, дигитални и социални медийни агенции, които да ни съдействат за организиране на рекламни и маркетингови кампании, за анализиране на тяхната ефективност и управление на вашите контакти и въпроси

-                      трети страни, които трябва да ви предоставят продукт или услуги, напр. пощенски услуги / доставки

-                      трети страни, които ни помагат и съдействат за предоставянето на ИТ услуги като доставчици на платформи, хостинг услуги, поддържане и подкрепа на нашите бази данни, както и на нашите софтуер и приложения, които могат да съдържат данни за вас (такива услуги понякога са свързани с достъп до ваши лични данни за изпълнението на тези задачи)

-                      доставчици на платежни услуги и агенции за кредитни референции за целите на оценка на кредитния ви рейтинг и проверка на вашите данни когато това е условие за сключване на договор с вас

-                      трети страни, които ни съдействат в обслужване на клиентите

Можем да предоставяме ваши лични данни на трети страни и в случай, че:

-                      продаваме бизнеса или активи, в който случай можем да разкрием ваши лични данни на евентуалния купувач на съответния бизнес или активи. Ако КАНОР или част от активите на фирмата бъдат придобити от трета страна, в който случай личните данни, които дружеството притежава за своите клиенти във връзка с тези активи, се отнасят до прехвърляните активи, в този случай, когато е уместно, данните ви ще бъдат обработвани от купувача, който изпълнява функциите на нов администратор на лични данни и неговата политика за зашита на личните данни, ще регламентира обработката на вашите лични данни

-                      имаме задължение да разкрием или споделим ваши лични данни с цел спазване на законово задължение или с цел прилагане или изпълнение на нашите условия на ползване / продажби или други условия, които сте приели; или за защита на правата, собствеността или безопасността на КАНОР, наши клиенти и служители

-                      ако сте дали своето съгласие за това

-                      при други обстоятелства, ако имаме право да правим това по закон

Можем да разкриваме ваши лични данни на своите партньори:

-                      ако услуга, за която сте се абонирали, е създадена съвместно от КАНОР и негов партньор (например, ко-брандирано приложение). В този случай КАНОР и партньорът ще обработват вашите лични данни за своите собствени цели и така, вашите данни ще се обработват:

1)      от КАНОР съгласно тази политика за защита на личните данни

2)      от партньора в качеството му на администратор на лични данни и съгласно неговата политика за защита на личните данни, която ще регламентира обработването на вашите лични данни

-              ако сте дали съгласието си да получавате маркетингова и търговска комуникация от партньор на КАНОР чрез определено съгласие за получаване на електронни писма (например в приложение, брандирано от КАНОР и предоставено на неговите партньори). Вашите данни ще се обработват от партньора, в качеството на администратор на лични данни, съгласно неговите условия и политика за защита на личните данни

-              можем да публикуваме нашето помощно съдържание в социалните мрежи. Така в случай, че се консултирате в сайт / приложение със съдържание от социалните мрежи, кукита от съответната социална мрежа може да се съхранят на нашия сайт / приложение от социалните мрежи, кукита от социалната мрежа могат да се съхранят на вашето устройство. Моля, прочетете политиката за кукита на тези социални мрежи за повече информация.

Не предлагаме и не продаваме личните ви данни

Къде съхраняваме личните ви данни?

                Информацията, която сте ни предоставили посредством сайта / приложенията на КАНОР се съхранява върху сървърите на хостинговата компания, на които се позиционира самият сайт (СуперхостингБГ). За защитата на личните данни от и ползването на „бисквитки“, моля прочетете тук.

                Лични данни, събирани във връзка с поръчки и продажби на продукти и услуги в магазините на КАНОР, са защитени с индивидуални пароли и съответните нива на достъп върху отделен, специално предназначен за тази цел, сървър, който е позициониран в помещение на КАНОР. Хартиените носители се съхраняват в специално отделени шкафове и стелажи.

Колко дълго пазим вашите лични данни

Ние съхраняваме вашите лични данни само доколкото това се налага, за да отговорим на вашите нужди, за целите за които ги съхраняваме или съгласно нашите законови задължения.

За да определим срока за задържане на вашите лични данни прилагаме следните критерии:

-                 когато купувате стоки и продукти, запазваме вашите лични данни за срока на изискуемото по закон във връзка със счетоводната отчетност и договорните ни отношения

-                 когато участвате в промоционална оферта, запазваме вашите лични данни за срока на промоционалната оферта

-                 когато сте се обърнали към нас със запитване, запазваме вашите лични данни за срока, необходим за отговор на запитването ви или за анализ и статистически цели на КАНОР

-                 когато създадете акаунт, запазваме вашите лични данни до момента, в който пожелаете да ги изтрием или след период на липса на активност (няма активно взаимодействие с брандовете), определено съгласно местните регламенти и указания

-                 когато сте дали съгласието си за директен маркетинг, съхраняваме вашите лични данни докато се отпишете или поискате да ви отпишем, или след период на липса на активност (няма активно взаимодействие с брандовете), определено съгласно локалните правила и указания

Когато на компютъра има кукита, ги пазим докато е необходимо за изпълнение на целите им (напр. за продължителността на сесията пазаруване, кукитата количка или кукитата за сесия ИД) и за периода, определен съгласно местните наредби и указания.

Може да запазим някои лични данни с цел спазване на някои наши законови или регулаторни ангажименти, както и за да можем да управляваме своите права (например, да подаваме искове в съдилища) или за статистически и исторически цели.

Когато вече нямаме нужда от вашите лични данни, ги изтриваме от своята система и записи или ги правим анонимни, така че вие вече не може да бъдете идентифицирани по тях.

Защитени ли са личните ми данни?

Ние се задължаваме да осигурим защита на вашите лични данни и да предприемем всички законови мерки в тази връзка. Ние изискваме по договор нашите доверени трети страни, които използват ваши лични данни, да правят същото.

Ние винаги правим най-доброто, за да защитим вашите лични данни и след като получим вашите лични данни, прилагаме строги процедури и мерки за сигурност, за да предотвратим неупълномощен достъп. Тъй като предаването на информация по интернет не е напълно безопасно, не можем да гарантираме сигурността на вашите данни, прехвърлени към нашия сайт. Следователно, всяко прехвърляне остава на ваш риск.

Линкове към сайтове на трети страни и вписване в социални мрежи

Понякога нашият сайт и приложения съдържат линкове до и от сайтове на наши партньорски мрежи, рекламодатели и клонове. Ако следвате линк на такива сайтове, имайте предвид, че те имат свои собствени политики за защита на личните данни и че ние не поемаме никаква отговорност за тези политики. Моля, прочетете съответните политики преди да предоставяте лична информация на такива сайтове.

Можем да ви предложим също и възможността да използвате вписване с профила си в социална мрежа. Ако ползвате това, моля, имайте предвид, че споделяте с нас вашата профилна информация в зависимост от настройките на платформата на социалната медия. Моля, вижте платформата на социалната мрежа и политиката за защита на личните данни, за да разберете как се споделят и използват личните ви данни.

Социални мрежи и съдържание, генерирано от потребителя

Нашият сайт / приложения могат евентуално да дадат на потребителите възможност да споделят свое съдържание. Моля, помнете, че всяко съдържание, предоставено на една от нашите платформи в социалните мрежи, е публично видимо и трябва да сте внимателни, когато предоставяте лични данни като финансова информация или адрес. Не носим отговорност за никакви действия, предприети от други лица, ако поствате лични данни на някоя от нашите платформи в социалните мрежи и препоръчваме да не споделяте подобна информация.

ВАШИТЕ ПРАВА И ИЗБОРИ

КАНОР уважава правото ви на лична неприкосновеност: важно е да можете да управлявате своите лични данни. Имате следните права:

Вашите управа

Какво означава това?

Правото ви да бъдете информирани

Имате право да получите ясна, прозрачна и разбираема информация за начина, по който използваме вашите лични данни и за вашите права. По тази причина ви предоставяме информацията в тази политика.

Правото ви на достъп

Имате право на достъп и да получите копие от личните данни за вас, с които разполагаме (предмет на определени рестрикции).

Можем да начислим такса за административните разходи, свързани с предоставяне на информацията. За целта моля, свържете се с нас като използвате информацията по-долу.

Правото ви на коригиране

Имате право личните ви данни да бъдат коригирани в случай, че са неточни, остарели и/или непълни. Ако желаете да коригирате личните си данни, моля, свържете се с нас на посочените по-долу контакти. Ако имате акаунт, това е най-лесният начин сами да коригирате данните си с функцията „Моят акаунт”.

Правото ви да бъдете изтрити / правото да бъдете забравени

В някои случаи имате право личните ви данни да бъдат изтрити или заличени. Имайте предвид, че това право не е абсолютно, тъй като може да има законови или регулаторни основания да съхраняваме ваши лични данни. Ако желаете да изтрием вашите лични данни, моля, свържете се на долупосочените контакти.

Правото да възразите срещу директен маркетинг, включително профилиране

Можете да откажете абонамент или да се отпишете от получаването на директни маркетингови съобщения по всяко време, най-лесният начин за целта е да кликнете линка “unscribe” в електронното писмо или комуникацията, която ви изпращаме. Можете и да се свържете с нас на посочените по-долу контакти.

Ако искате да възразите срещу профилиране, моля, свържете се с нас на долупосочените контакти.

Правото да оттеглите съгласието си данните ви да бъдат обработвани по всяко време

Можете да отмените съгласието си да обработваме вашите данни, което сте дали преди това. Оттеглянето на съгласието не се отразява на законосъобразността на обработка на основата на съгласието преди то да бъде оттеглено. Правим препратка към таблицата раздел „Какви данни събираме от вас и как ги използваме” и особено колоната „Какви са нашите законови основания да обработваме вашите лични данни?”, за определение кога обработката е на основата на дадено съгласие.

Ако желаете да оттеглите своето съгласие, моля, свържете се на долупосочените контакти.

Правото да възразите данните ви да бъдат обработвани на основата на законосъобразни интереси

Може по всяко време да възразите срещу обработването на вашите данни, когато това обработване се основава на законосъобразен интерес. Правим препратка към таблицата раздел „Какви данни събираме от вас и как ги използваме” и особено колоната „Какви са нашите законови основания да обработваме вашите лични данни?”, за определение кога обработката е на основата на дадено съгласие.

За целта се свържете с нас на долупосочените контакти.

Правото да подадете оплакване пред надзорен орган

Имате право да се свържете с органа по зашита на личните данни в страната, за да подадете оплакване срещу защитата на личните данни и практиката на защита на личните данни от КАНОР. Молим да се свържете с нас на долупосочените контакти, преди да подадете оплакване пред компетентния орган по зашита на личните данни.

Правото на пренасяне на данните

Имате право да премествате, копирате или прехвърляте данни от наша база данни в друга, това се отнася само до тези данни, които вие сте предоставили, когато обработването се основава на договор или на даденото ви съгласие, а обработването става автоматично. Правим препратка към таблицата раздел „Какви данни събираме от вас и как ги използваме” и особено колоната „Какви са нашите законови основания да обработваме вашите лични данни?”, за определение кога обработката е на основата на изпълнение на договор или дадено съгласие, за повече информация моля, свържете се на долупосочените контактни данни.

Правото на ограничения

Това право означава, че нашето обработване на вашите данни е ограничено, така че ние можем да ги съхраняваме, но не можем да ги използваме или обработваме. Това се прилага в някои ограничени случаи, описани в общия регламент за зашита на личните данни, които са следните:

- точността на личните данни се оспорва от носителя им субект (от вас), за период, който дава възможност на администратора да провери точността на личните данни

- обработването е нерегламентирано и субектът (вие) възразявате срещу изтриването на личните данни, като вместо това искате ограничение в ползването им

- администраторът (КАНОР) няма нужда от личните ви данни за целите на обработка, но те се искат от субекта за установяване, водене или защита по правни искове

- субектът (вие) възразявате срещу обработването на основата на законосъобразни интереси на администратора на лични данни в очакване на проверка дали законосъобразните основания на администратора надхвърлят тези на субекта на данните.

Ако желаете да поискате ограничение, се свържете, като използвате долната информация.

Правото на деактивиране кукита

Настройките на интернет браузърите обикновено са програмирани по подразбиране да приемат кукита, но лесно може да промените настройките на браузъра. Много кукита се използват с цел повишаване на използваемостта или функционалността на сайтовете / приложенията; затова деактивирането на кукитата може да не ви даде възможност да използвате определени страници от сайтовете, както е описано в таблицата политика за кукитата. Ако искате да ограничите или да блокирате кукита, зададени от нашия сайт / приложения (което може да ви попречи да използвате определени части от сайта), може да ползвате настройките на браузъра, функцията Help на браузъра ще ви покаже как. За повече информация, идете на долния линк: http://www.aboutcookies.org/

Имайте предвид, че може да поискаме доказателство за самоличността ви, за да обработим вашето искане.

КОНТАКТИ

Ако имате въпроси или запитвания относно начина, по който обработваме и използваме вашите лични данни или бихте искали да упражните някое от гореописаните си права, можете да се свържете с нас на www.kanor.bg, секция https://kanor.bg/contact-us

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА НА КАНОР

Нашият сайт предоставя относително подробно запознаване с отделните продукти, предлагани от КАНОР. Сайтът не е предназначен да служи като „онлайн-магазин“ поради особеността на продуктите и работата ни:

- снимковият материал не предава напълно точно визията на продуктите. Затова предпочитаме клиентите ни да са запознати с актуални мостри, от които да добият достатъчно пълна представа, за да направят информиран избор

- продукти, предоставени като промоционални и/или на разпродажба, могат да имат различни характеристики: остатъчни количества, рекламни и сезонни промоции, нестандартни производства, спиране на серията от производство, индивидуално произведени продукти и т.н. Предпочитаме клиентите ни да са запознати с конкретните качества и особености на избраното от тях

- за нас е изключително важно клиентите ни да са запознати с онова, което искат да закупят, както и с минималните изисквания за поддръжка и експлоатация на избраното от тях

- не правим продажби „на всяка цена“. Ако състоянието на помещенията не позволява монтаж на някои от продуктите, които са свързани с технологични изисквания, предпочитаме да изчакаме или да запазим избраното от клиента ни, или дори да се откажем от сделка, но не и да оставим клиента да се подведе поради неинформираност.

 

Сайтът ни е организиран като информационен. Всеки продукт е с актуалната към момента цена, но не и наличност. Клиентите ни могат да ни изпращат запитвания за конкретни продукти или подобни, ние ще им предложим информация по отношение на възможности за поръчка, закупуване или избор на друго с подобни качества.

 

Можем при желание от страна на клиента да го информираме за нови продукти или за очаквани такива.

 

Можем да изпълняваме индивидуални проекти при определени условия.

 

Можем да предложим различни услуги, свързани с реализацията на конкретни проекти, като за целта се ползват продукти и услуги на трети лица.

 

В определени случаи запитването може да е свързано с проучване или съдействие от трети лица, което трябва да бъде предвидено като време и организация.


✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати