За нас - КАНОР
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

За нас

Паркет Дъб сепия Варовик Тундра

"Канор" е запазена марка, която създадохме, за да реализираме идеите си за работа с интериор и обзавеждане, работа с хората и вникване в нуждите и желанията им. Реализацията на тези идеи е работата, която искаме да ни храни и доставя удоволствие! Не претендираме да сме най-добри в бизнеса, но претендираме да сме такива в избора ни. Стремим се да съчетаем „доброто качество” с „изгодната цена”, иначе две противоречащи си понятия, стремим се да направим компромиса за клиента минимален, разчитаме на нашата компетентност, придобита с времето, на умението ни да боравим с красотата..., защото всеки има право на нещо добро, а ние искаме да сме част от това добро.

Това е „Канор” – държим на името си, държим на хората, с които работим, доволни сме от това, което правим...

През 1998 г. стартирахме с ламиниран и естествен паркет. През годините се учехме от опита на партньорите ни и от желанията на клиентите ни, обучавахме нашите майстори при производителите в Германия, посещавахме семинарите им. Така научихме за благородството на естественото дърво използвано за изработка на паркет и мебели и как да работим с него.

Днес вече обзавеждаме цялото жилище – спалня, хол, детски стаи, трапезария и кухня, офис и работния кабинет. Всичко е в съчетание с благородството на дървото, представено със стил, даряващо уют и спокойствие.

Основните ни продукти и услуги са внос, окомплектоване и преработка, проектиране, монтаж и доставка, както и последваща поддръжка и консултации.

МебелиМебели

Нашите мебели са предназначени за всяко помещение в дома или офиса, използваният материал е МДФ и релефно фолио (структурата на дървото се запазва) или в стандартно ПВЦ фолио. Стилът на нашите мебели е синтез на красота и функционалност, следвайки тенденциите във вътрешния дизайн и интериорни решения. Столовете се изработват от дърво, метал и кожа. Модулната система на нашите мебели дава възможност да се предложат решения за комплексно обзавеждане на помещенията – спалня, хол, антре, детски стаи, кухня, трапезария, всичкоподчинено на един стил, или асемблирано индивидуално по проект.


ПаркетПаркет

Ламинирани паркети (ламинат) и естествен трислоен паркет. Над 50 вида имитации на естествен паркет се предлагат в варианта на ламинат като подова настилка. Те са разделени в 4 групи на износоустойчивост в зависимост от начина на ползване на помещението и неговото предназначение. Производствено ламинат (или ламиниран паркет) от Канор се предлага с импрегнирани кантове на дъските за по-голяма устойчивост на влага. Предлагаме и ламиниран паркет с подложка от естествен каучук за помещения, при които се изисква шумоизолация. Масивен трислоен паркет се произвежда по една от най-добрите технологии в наши дни. В гамата на естествените паркети са включени 13 вида дървесина, подредени в 9 селекции и 3 начина на подредба на фладера – паркет, дюшеме или късо дюшеме. Покритието на нашия паркет е масло или лак, което се поставя при самото производство. Така паркетът е напълно готов за употреба веднага след поставянето му. Нашите паркети са свързани с гаранция на производителя и отделно гаранция на монтажа.

 ВратиВрати

Интериорни врати КАНОР са проектирани по разработен от фирмата дизайн и са цветово съобразени с мебелите и паркетите на КАНОР. Финалното покритие на интериорни врати КАНОР е от специално PVC фолио, от фирмата LG, което със своята структура пресъздава реалната представа за естествен фурнир. За основа се използват HDF паркетмебелиплоскости, които имат по-голяма плътност, здравина и влагоустойчивост от MDF плоскостите. Вратите са от т.нар. „тапетен” тип – таблата влиза в касата. За разлика от фалцовите врати тапетната врата дава свобода при определяне на посоката на отваряне. Таблата на вратата се състои от рамка от масивна дървесина, оребрена с HDF надлъжни летви. От двете страни има HDF плоскости. Кантирана е със специална сглобка с HDF профил. Касата е направена изцяло от масивна дървесина и за по голяма стабилност и устойчивост от двете страни са слепени HDF плоскости. Первазите са изработени от MDF и са регулируеми. Това позволява монтажът на касата и вратата като цяло да е възможен и на ненивелирани стени. Предимство е и това, че первазите позволяват и известен толеранс в дебелината на стената. Имаме възможност и за изработка на интериорни врати по индивидуален размер, както и изработка на портални врати. Всяка врата е окомплектована с каса, брава, дръжка и панти, като бравите и дръжките могат да бъдат избирани. Всяка цена на врата се формира на база на комплекти (каса, перваз, брава, дръжка и панти), което прави ценово интериорните врати много изгодни.


✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати