За нас - Магазини за мебели, паркети и врати КАНОР
Гарантирано качество от Канор - онлайн магазин за мебели,паркети и врати

безспорно качество на Мебели, Паркети и Врати

За нас

Паркет Дъб сепия Варовик Тундра

"Канор" е запазена марка, която създадохме, за да реализираме идеите си за работа с интериор и обзавеждане, работа с хората и вникване в нуждите и желанията им. Реализацията на тези идеи е работата, която искаме да ни храни и доставя удоволствие! Не претендираме да сме най-добри в бизнеса, но претендираме да сме такива в избора ни. Стремим се да съчетаем „доброто качество” с „изгодната цена”, иначе две противоречащи си понятия, стремим се да направим компромиса за клиента минимален, разчитаме на нашата компетентност, придобита с времето, на умението ни да боравим с красотата..., защото всеки има право на нещо добро, а ние искаме да сме част от това добро.

Това е „Канор” – държим на името си, държим на хората, с които работим, доволни сме от това, което правим...

През 1998 г. стартирахме с ламиниран и естествен паркет. През годините се учехме от опита на партньорите ни и от желанията на клиентите ни, обучавахме нашите майстори при производителите в Германия, посещавахме семинарите им. Така научихме за благородството на естественото дърво използвано за изработка на паркет и мебели и как да работим с него.

Днес вече обзавеждаме цялото жилище – спалня, хол, детски стаи, трапезария и кухня, офис и работния кабинет. Всичко е в съчетание с благородството на дървото, представено със стил, даряващо уют и спокойствие.

Основните ни продукти и услуги са внос, окомплектоване и преработка, проектиране, монтаж и доставка, както и последваща поддръжка и консултации.

МебелиМебели

Нашите мебели са предназначени за всяко помещение в дома или офиса, използваният материал е МДФ и релефно фолио (структурата на дървото се запазва) или в стандартно ПВЦ фолио. Стилът на нашите мебели е синтез на красота и функционалност, следвайки тенденциите във вътрешния дизайн и интериорни решения. Столовете се изработват от дърво, метал и кожа. Модулната система на нашите мебели дава възможност да се предложат решения за комплексно обзавеждане на помещенията – спалня, хол, антре, детски стаи, кухня, трапезария, всичкоподчинено на един стил, или асемблирано индивидуално по проект.


ПаркетПаркет

Ламинирани паркети (ламинат) и естествен трислоен паркет. Над 50 вида имитации на естествен паркет се предлагат в варианта на ламинат като подова настилка. Те са разделени в 4 групи на износоустойчивост в зависимост от начина на ползване на помещението и неговото предназначение. Производствено ламинат (или ламиниран паркет) от Канор се предлага с импрегнирани кантове на дъските за по-голяма устойчивост на влага. Предлагаме и ламиниран паркет с подложка от естествен каучук за помещения, при които се изисква шумоизолация. Масивен трислоен паркет се произвежда по една от най-добрите технологии в наши дни. В гамата на естествените паркети са включени 13 вида дървесина, подредени в 9 селекции и 3 начина на подредба на фладера – паркет, дюшеме или късо дюшеме. Покритието на нашия паркет е масло или лак, което се поставя при самото производство. Така паркетът е напълно готов за употреба веднага след поставянето му. Нашите паркети са свързани с гаранция на производителя и отделно гаранция на монтажа.

 ВратиВрати

Интериорни врати КАНОР са проектирани по разработен от фирмата дизайн и са цветово съобразени с мебелите и паркетите на КАНОР. Финалното покритие на интериорни врати КАНОР е от специално PVC фолио, от фирмата LG, което със своята структура пресъздава реалната представа за естествен фурнир. За основа се използват HDF паркетмебелиплоскости, които имат по-голяма плътност, здравина и влагоустойчивост от MDF плоскостите. Вратите са от т.нар. „тапетен” тип – таблата влиза в касата. За разлика от фалцовите врати тапетната врата дава свобода при определяне на посоката на отваряне. Таблата на вратата се състои от рамка от масивна дървесина, оребрена с HDF надлъжни летви. От двете страни има HDF плоскости. Кантирана е със специална сглобка с HDF профил. Касата е направена изцяло от масивна дървесина и за по голяма стабилност и устойчивост от двете страни са слепени HDF плоскости. Первазите са изработени от MDF и са регулируеми. Това позволява монтажът на касата и вратата като цяло да е възможен и на ненивелирани стени. Предимство е и това, че первазите позволяват и известен толеранс в дебелината на стената. Имаме възможност и за изработка на интериорни врати по индивидуален размер, както и изработка на портални врати. Всяка врата е окомплектована с каса, брава, дръжка и панти, като бравите и дръжките могат да бъдат избирани. Всяка цена на врата се формира на база на комплекти (каса, перваз, брава, дръжка и панти), което прави ценово интериорните врати много изгодни.


Tags: мебели, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня