Доставка и технически оглед на мебели, паркет и врати - КАНОР
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Доставка на закупени продукти

Доставка на закупени от Канор продукти се осъществява от наши служители и транспорт или чрез предпочитан от клиента куриер! Доставката се заплаща от клиента и не се включва в цената на продукта или услугите по монтаж и хамалие, освен ако не е изрично указано. Доставка на продукти, извършвана от Канор, е с фиксирана стойност от 48 лв. с ДДС за района на София-град и се извършва до адрес, като не включва товаро-разтоварни дейности и хамалие (качване до етаж).

Продуктите, които не се доставят от Канор, обикновено се изпращат в рамките на 4 дни след получаване на плащането и се доставят чрез куриер при условията за проследяване и доставка на съответния куриер. Ако предпочитате тип „експресна“ доставка, ще се прилагат условията на съответния куриер за допълнително заплащане, така че ви съветваме да проучите условията за експресни пратки на избрания от вас доставчик, преди да изберете този метод. Независимо от избора на доставка, ние ще ви предоставим информация за доставката, включително и ако куриерът предлага он-лайн проследяване на пратката.

Цената за доставка включва такси за обработка и опаковане, както и пощенски разходи. Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката и отдалечеността на адреса за доставка. Съветваме ви да групирате закупените от вас продукти в една поръчка за доставка. Не можем да групираме две отделни поръчки, направени поотделно, и таксите по изпращане на пратката ще се прилагат за всяка от тях. Вашата пратка ще бъде изпратена на ваш собствен риск, но специално внимание се обръща, за да се защитят чупливите предмети.

Технически оглед

При техническия оглед се определят мерките и действията, които трябва да бъдат предприети от клиента, за да се избегнат ненужни преработки по вратите и евентуалните бъдещи проблеми за подовите настилки (предимно причинени от влага и неравен под). Огледът съставлява замерване на равнинност, влага, строителни отвори, вземане на размери за конкретна поръчка и предписания за отстраняване на нередностите, както и сроковете за това. Консултации и огледи на обекти във връзка с монтаж на подови настилки или врати се заплащат като отделна услуга.

Стойността на услугата „Технически оглед“ е 48 лв. с ДДС за района на София-град и не е свързана с изричното условие за закупуване на продукти и услуги от Канор.

Огледите са безплатни обаче, когато сделката е осъществена с продукти и монтажни услуги от Канор и има капариран или платен от клиента документ. Огледът е безплатен за единиците (напр. брой врати, помещения и т.н.) или квадратурата, върху която е осъществен монтажът. Огледът и консултациите са платена услуга, ако в последствие клиентът се откаже от монтажа изцяло или за част от предварително уговорената квадратура или бройки.

Важно се да се знае, че сумата по вече използваната услуга „Технически оглед“ не подлежи на връщане, ако по някаква причина клиентът се откаже от сделка за покупка на продукти и монтажни услуги от Канор.


✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати