Как да превърнете жилещото ви в най-уютното място
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да превърнете жилещото ви в най-уютното място

Как да превърнете жилещото ви в най-уютното място

Независимо в коя част на света се намираме всеки мечтае да живее в красиво и уютно жилище, където да се чувства комфортно и защитено. Някои хора предпочитат разкоша, други път искат да „върнат времето на зад“, като се обградят с мебели в старинен стил, но за всеки е от голямо значение жилището му да бъде практично и уютно.


Освен с подходящи мебели и красива декорация, бихте могли да преобразувате жилището си в най-възхитителното и удобно кътче, когато подберете точния паркет. Той придава великолепното чувство на топлина и комфорт.


В момента на пазара има голямо многообразие от паркет, било то чуждестранен или изработен в България.


Освен големия избор от паркети на пазара, бихте могли и да избирате и между два типа – ламиниран и естествен.


Избирайте някои от различните видове паркет за вашето жилище или офис, вие се сдобивате с перфектното решение за подова настилка.
Големият избор от паркет, кара хората да обръщат се по-голямо внимание на детайлите. Имайте в предвид, че избора на паркет, било то ламиниран или естествен ще бъде идеалния финал за един нов ремонт.


Паркетът се отличава от останалите подови настилки с това, че той е много по- издръжлив. Поддържайки го, вие ще се имате една красива подова настилка, която ще ви краси дома дълги години.


Към естествения паркет се отнася и така наречения масивен естествен паркет, които в произведен от естествена дървесина. Той е и един от най-предпочитаните подови настилки както у нас, така и в чужбина. Естествено, това се дължи благодарение на многообразието от плюсове на този вид подова настилка.


Естественият паркет притежава висока устойчивост, здравина и е издръжливо на атмосферните влияния.


Друг плюс на естествения паркет е, че той притежава е топлоизолационен, което го прави идеалния избор при извършването на ремонт. Поради тези причини този паркет е предпочитания избор за много домакинства.


Естествения паркет може да бъде изработен от ясен, орех, дъб или череша. След обработване на подовата настилка, вие ще имате един съвършен завършек на жилището.


Изумително е как един паркет превръща жилището ви в истинско бижу. Тази подова настилка е подходяща за всяка стая, а с нея вие ще превърнете дома си в най-красивото място, което ще ви зарежда с много уют и комфорт.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати