Модни интериорни тенденции за 2019г.
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Модни интериорни тенденции за 2019г.

Модни интериорни тенденции за 2019г.

Най-модерните цветове при интериорния дизайн на кухня са бежовото, бялото, черното и сивото. Към тях идеално се съчетават и ярките и сочни цветове на червеното и лилавото. Популярни са нюансите и на зеленото, синьото и кафявото.


Блестящи огледални повърхности и плотове от естествени камъни са най-харесваното съчетание в кухненското обзавеждане.


Интересна тенденция, която се е заформила в обзавеждането на кухни в поставянето на остров в средата, които може да се използва за маса или работна повърхност. От вас зависи в какво ще го превърнете. Най-важната част в оформлението на тези мебели е усвояването на този остров и превръщането му е функционална мебел.


Ежегодно тенденциите в интериорния дизайн се изменят, отговаряйки на човешката нужда от нови и неповторими оферти.
Ако сте решили да ремонтирате и освежите жилището ви, то неминуемо ще се заинтересувате от интериорните тенденции за 2019 г.


Без значение дали става въпрос за ремонт на целия дом или само на част от него, прочетете повече за предстоящите интериорни решения:

  • Съчетаване между модерния дизайн и акцентиране с антични мебелни детайли

Античните мебели заемат специално кътче в интериорния дизайн. Съчетанието им с модерни мебели постига невероятни резултати. Това е и причината тази тенденция да бъде една от водещите през 2019 г.

  • Внасяне на уют с помощта на естествена дървесина

За да внесете повече уют и изисканост във вашия дом заложете на кухненски шкафове от естествена дървесина или просто покажете гредите на тавана. Холната маса от необработена дървесина също е чудесен акцент при тази интериорна тенденция.
3. Използването на мултифункционални мебели


Напоследък се наблюдава тенденция към застрояване на все по-повече територия, което неминуемо дава отражение и върху размерите на жилищата. Това принуждава хората да се борят за повече пространство в домовете си, а мултифункционалните мебели представляват едно от най-благоразумните решения, за да го осъществят.


Специалистите в производството на адаптивните мебели, служещи за много цели несъмнено са италианците. Те са създателите на рафтовете, които безпроблемно се превръщат в маси за хранене. Диванът може да се преобразува в легло на два етажа и бюро, което ще обхваща много малка част от помещението.


Съществуват и много други идеи на пазара, които биха могат да привлекат вниманието на собствениците на малките домове.

  • Червено и лилаво

Цветовете вдъхват глътка свеж въздух във всеки интериор. Правилният подбор на цвят сътворява топлота и уют, именно през онази част от година, когато прекарваме по-голямата част от времето си на закрито.
Според дизайнерите, изследващи цветовите тенденции, през 2019г. в интериорния дизайн все повече ще се използват червения и лилавия цвят.

  • Жилище с отворен план

Този тип оформление на жилището набира все по-голяма популярност сред дизайнерите. При това интериорно решение се дава възможност на потребителя да притежава едно по-широко помещение, което може да бъде преградено с различни видове шкафове или мебели за съхранение.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати