Как да подберете ламиниран паркет
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Как да подберете ламиниран паркет

Как да подберете ламиниран паркет

Съществуват много разнообразни видове ламиниран паркет, който може да се поставят във всякакви помещения. Поради тази причина е препоръчително първо да се изясни къде ще се поставя тази модерна подова настилка. Ако решели да поставите паркет в кухнята, трябва да се съобразите с това, че помещението е малко по-капризно и за това ще ви трябва ламиниран паркет, който да издържа на влага. Това е и причината да съществуват различни класове ламинат. За мокрите стаи като кухнята е подходящ ламиниран паркет клас 32. За помещения, където се очаква да има по-голям трафик е подходящ ламиниран паркет клас 33.


Ламинираният паркет се реди изключително лесно, което го прави чудесен избор за хората, които не разполагат с много време. Друго предимство е и факта, че можете да променяте паркета винаги когато сменяте и интериора на стаите.


За да може да се определи класа на ламинирания паркет е необходимо той да покрива определени изисквания, например тези на европейския стандарт EN 13329. Съгласно този стандарт ламинирания паркет преминава през поредица от изпитания:

— стабилност на износване
— стабилност при по-дълго натоварване
— топлинно съпротивление (стабилност към изгаряне от цигара)
— удароустойчивост
— добро сцепление на слоевете
— стабилност при светлина
— добра защита от образуване на петна от почистващи препарати
— стабилност при приплъзване
— водоустойчивост (обем и интензивност на подуване)


Сертификат Син ангел (Blue angel - certification)


Всички наши паркети разполагат със знака “син ангел” – най-известния отличителен белег в света за щадящи природата продукти и услуги. Сертификатът удостоверява това, че имате един екологичен и ниско емисионен под. Това е плода на отговорния и надежден избор на суровините и съвременните производствени похвати на Канор.

Made in Germany

Освен местоположението, за Канор “made in Germany” е синоним за най-високо качествен продукт.

Именно поради тези причини от съществено значение е когато подбирате ламиниран паркет да определите първоначално типа на помещението, в което ще се слага, и второ какъв клас ще бъде паркета.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Как да подберете ламиниран паркет в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати