Избор при покупка на диван
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Избор при покупка на диван

Избор при покупка на диван

Купуването на диван е голяма инвестиция и няма причина да не можете да се наслаждавате на това, което купувате. Никой не се нуждае от чувството на неудовлетвореност и съжалението на купувача, което идва от прибързаното закупуване. Един добър продавач ще Ви разбере и ще Ви помогне да намерите този, който е най-подходящ за вашите нужди.

 

Най-важните неща, които трябва да имате предвид, са качество и комфорт, особено ако планирате да прекарате известно време на Вашия диван.

 

Най-добре изглеждащия дивана в целия свят, не може да се сравни с най-удобния. Ето защо трябва да изпробвате задвижването, преди да купите, точно както бихте изпробвали кола.

 

Ето как да го направите.

 

Отделете време

Дайте си достатъчно време, когато изпробвате диван, така че да го опознаете. Един добър продавач ще Ви разбере и няма да Ви притеснява, докато се опитвате да изпробвате различни дивани. Необходимо е да разберете как се чувствате, когато останете върху него, за известно време. Ето защо канор държи да обучи служителите си – за максимален комфорт при Вашия избор.

 

Изпробвайте различни стилове

Изпробвайте много различни стилове и не забравяйте да ги изпробвате така, че сякаш използвате дивана вкъщи. Харесва ли Ви да седнете с краката си навити? Харесва ли Ви да си легнете? Чувствате ли се най-комфортно, когато седите в центъра?

Помислете за височината и дълбочината на седалката. За по-високите хора е най-добре да имате по-дълбоки места.

Ако ви е трудно да се изправите от седнало положение, опитайте по-плитка седалка.

Когато седите на дивана, за да го изпробвате, вземете предвид и височината и усещането на гърба. Предпочитате да имате диван или един с разхлабени възглавници? Изпробвайте всички различни конфигурации на възглавнички, за да видите кой го чувствате най - добре.

Изпробвайте различни запълвания

Всяко лице се различава в това, което смята за удобно. Някои биха искали да потънат в дивана, докато други предпочитат по-твърда седалка. Кое харесвате? Опитайте се да седите на различни изпълнения, за да изберете нивото на твърдост или мекота, която Ви харесва.

 

Помислете дали искате едно и също ниво на мекота или твърдост на седалката и гърба.

 

Изпробвайте различни тъкани

Всяка тъкан ще се почувства различна и ще добави по много различен начин към цялостното усещане за диван. Може да харесате вида на силно текстурирани тъкани, но харесвате ли ги? Една повърхност се чувства прекалено хлъзгав? Харесва ли ви звученето на кожата, когато преместите теглото си върху нея?

Седнете на различни тъкани достатъчно дълго, докато не намерите подходящия за Вас. Това е особено важно, ако ще бъде "дивана", този специален, който се използва през цялото време.

Когато тествате тъкани, трябва да проверите дали те се бръчки лесно или се простират. Ако тя се бръчки лесно, ще бъде трудно да се запази външния вид за дълго време. Сгъваемата тъкан ще я накара да изглежда много по-бързо разрушена.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати