Как да разкараш гаджето за 10 дни...по балкански
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да разкараш гаджето за 10 дни...по балкански

Как да разкараш гаджето за 10 дни...по балкански

10days_04Оригиналната версия е един от любимите ми филми. Много забавен с незабравими моменти и разбираем на 100% само за хората от издателския бранш. От създаването му, обаче са минали достатъчно години и има някои нови технологии, с които може да боравим, за да се избавим от гаджето за 10 дни. От друга страна пък с балкански привкус историята би била по-различна, без

Първото ни условие е да има гадже. Няма да го преповтаряме от филма – може и да е по-отдавна и вече да е видял някои черти от, иначе безпорно, благия ни характер. Въпросът е да не е най-добрият приятел, с който наскоро сте открили, че имате романтични чувства. Не за друго, а защото той ще знае за любимия ви отбор, дали обичате диетична кола и набора с номерца рязко ще намалее.

Удобството на „Лицевата книга” и Месинджър.

Фейсбук обикновено показва толкова неща, които не искаме да разбираме, че не напразно му казват „Клюкарник”. Може да10days_01 ви даде неизчерпаем материал за мрънкане, че дори женската фантазия не е толкова цветна и многолика. Да не говорим, че с повече въображение може и да се поскарате. Така обстановката вече не е романтична и уютна...първи стъпки му казвам аз.

Месинджърът е страхотен начин за комуникация, но и идеален за досаждане. Как? Ето няколко хрумки от първо четене... Той е зает, има ужасно много работа, срещи, срокове и всичко му е на главата – сега е момента да му пишете, той да не ви отговори и вие с пълно право можете да взривите света с хиляди „Защо?”, Какво се случи?”, „Къде си?”. Така успешно стигате до положението, в което имаме една вбесена жена и един мъж, който нищо не подозира, но ще си го отнесе. Другото удобство тук е, че има достатъчно емотиконки. Така изобщо не ви се налага да звъните 17 – 24 – 30 пъти и да оставяте съобщение на секретаря. Измислено е – просто избирате и щрак – изпращате. Много удобно, изразяват всякакви чувства.

Незабравимо би било и ако пак в ситуация, в която той е много зает и „под пара”, решите, че точно сега е момента да му кажете, че точно днес стават 6 дена (например) от началото на романтичната Ви връзка и непременно трябва да го отбележите по възможност с рози, шоколад и шампанско, поне. Да му мисли, ако е забравил.

10days_02Може внезапно да решите, че е време да започнете подготовка за Вашата сватба. Не че имате предложение, ама така нещо да не пропуснете... примерно като за след година. Не знам дали нещо плаши мъжете повече от брака?! Може би децата, на които задължително му покажете снимка - нещо от фотошоп, албумите са отживелица.

Никога не пропускайте един от най-силните козове, ако искате да се откажат от вас – да побъбрите с удоволствие и настроение за бившия, да го похвалите и въобще да го споменете с добро. Мисля, че няма мъж на света, който би искал да слуша това, но вие и повторете, повторете...

А сега по балкански...

Нищо не може да се замени с възможността да използвате георграфските нрави. На първо място – храната. Дали не е романтично да излезете на ресторант и вие да похапнете нещо обилно с чесън (сещам се за шкембе, но може и друго), за да водите по-задушевни разговори. Изобщо всяка храна върши работа, стига да е подправена. Ако подплатите и с една ракия или мастика, мисля, че няма да има по-неустоима жена от вас. В тези мигове не забравяйте, че имате да му казвате неща, които са от особено важно значение и трябва да се обсъдят отблизо. Дали една бира би придала още малко колорит на ситуацията като предизвика неволни газове... по лично решение.

Следващия уникален ход е ако ходите с рокаджия, непрекъснато да го поздравявате с новото парче на Фики, Преслава и другите родни звезди на Пайнер. Може дори да му се обясните така няколко пъти, щото да разбере той силата на вашата любов. А какви текстове има – чудесни за целта. Няма да издържи десет дена, сигурно е. Не вярвам да ви се отдаде да го замъкнете на заведение, където изненадващо (видиш ли) да засвирят на живо и да запеят, но силно вярвам, че това би бил много успешен ход към раздялата.

Същото важи и в обратния вариант – да си имате любител на поп фолка и да го обстрелвате с рок парчета. Само не знам, ако е всеяден меломан какво правим... може би трябва да пеете фалшиво и много да обичате да го правите.

Останалите любими трикове – той да иска да гледа Формула 1 и тамън се е приготвил, а вие искате или разговор, или интимност, или каквото и да е било друго, но не и това занимание. Обзавеждането на стаята и банята му с розови възглавнички, папрата на вашата любов и още други сме ги гледали. Ако не сте – непременно го направете. Освен идеи как да разкараш гаджето за десет дни, ще прекарате и час и половина доста приятно.

Защо да разкараш гаджето за 10 дни? – Защото на единайстия заминавам на море :).

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати