Интериорни врати от Канор
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Интериорни врати от Канор

Интериорни врати от Канор

Интериорни врати КанорОт средата на 2007 г. започнахме да предлагаме интериорни врати с марка КАНОР. Проектирани са по наш дизайн и са цветово съобразени с мебелите на КАНОР. Вратите КАНОР, както и останалите продукти с марката КАНОР, обединяват високата технология на производство с качествените материали.

Таблата представлява рамка от масивна дървесина оребрена с MDF надлъжни летви. От двете страни има MDF плоскости.

Дървесните декори са реалистични, покритието се чисти лесно и е устойчиво на обичайните киселини и основи, ползвани в домакинството. Финалното покритие на интериорните врати е от специално поръчано ПВЦ фолио, от фирмата LG, което със своята структура пресъздава реалната представа за естествен фурнир.

Стремим се нашите врати напълно да отговарят на изискванията за стойност, практичност и комфорт. Вратите КАНОР подхождат идеално на дома, офиса, работното помещение, допринасят за уюта и топлината на помещението. Затова сме помислили и за декориращите елементи, които придават индивидуалност на всяка врата. Врати КАНОР са устойчиви на изкривявания и напуквания и това ги прави подходящи и за по-влажни помещения като бани, перални и т.н. Вратите, касите и первазите се изработват от едни и същи материали и по същата технология и това гарантира идеалното съответствие на отделните елементи.

За изработването на орнаментите се използва дигитална технология, което дава възможност за изработка на врата, буквално, по всеки вкус и размер.

doors Друга особеност и удобство на врати КАНОР е, че те са тапетни врати - таблата влиза в касата. За разлика от фалцовите врати тапетните дават свобода при определяне на посоката на отваряне, вратите могат да са леви и десни.

Всяка врата е кантирана със специална сглобка с HDF профил. Вратите са окомплектовани с по три панти, които се монтират вътрешно, след определяне на посоката на отваряне на вратата. Това е също така преимущество на тапетната врата, защото прави вратата универсална и се отразява в цената й. Касата е направена изцяло от масивна дървесина и за по-голяма стабилност и устойчивост от двете страни са слепени HDF плоскости. Первазите са изработени от MDF и са регулируеми.

Това позволява монтажът на касата да е възможен и на ненивелирани стени. Освен това регулируемите первази са подходящи за стени, които не са направени по определен стандарт (дебелина на стената и мазилка), а това дава по-гъвкави решения и е удобство за клиента. Съществува възможност при вратите КАНОР да бъдат изработени по поръчка за стени от 8 до 30 см.

Новото при нашите врати е и възможността елементите на касата - страници и „таванка", да бъдат сглобявани под 450 ъгъл, което прави вратите по-лесни за нивелация. Моделите на врати КАНОР са разнообразни, предлагат се в 18 дървесни декора с три вида брави, като комплект от крило, каса, первази, панти, брава и дръжка, а за холни врати се предлагат и различни видове стъкло.

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Интериорни врати от Канор в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати