Невероятни подови настилки
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Невероятни подови настилки

Невероятни подови настилки

Още от времето, когато Космическият човек се е запознал с Първобитната жена, тя го гони из къщата (тогава пещерата), да не оставя следи по пода. И от тогава мисли човекът как да съживи и разнообрази настилките в дома си, които, поради характера на предназначението си, рядко се сменят и затова понякога ни се струват доста скучни и еднотипни.

Apollo_11_bootprint

Подова настилка от много далечното минало и от не толкова далечното бъдеще.[/caption] Представените подови покрития по-надолу ще Ви предложат начин да погледнете на пода като на уникално артистично решение за интериора. 1. Ако мирогледа Ви е насочен към мотото „всичко по стотинка” ние Ви представяме монетния под на хотел в Ню Йорк. Интересно ще бъде ако имате дупка в джоба ?

podova-nastilka

2. Стъклен под в Чикаго. Супер реализация на „ходещия човек в облаците”.

podova-nastilka-stuklo

3. Следващият под е наистина предизвикателство за мозъците. Този хитро замислен акцент е създаден да провокира 3Д ефект. Оптичните илюзии са нещо много забавно, тъй като предизвикват асоциации по начини, за който съзнанието ни не е подготвено. Дори и в ерата на електронните чудеса оптична илюзия все още може да провокира нашето внимание. Но не трябва да се прекалява, защото може да се получи чувство на маене.

4

4. Белгийски творец e създал под от салам, който наподобява мрамор. Тази концепция е доста интересна и вкусна и със сигурност е забранено посещението с кучета.

podova-nastilka-salam

5. Светлини на плошад „Фишбъри авеню” позволяват да се създаде един много футуристичен, някак си нереален поглед към заобикалящата ни среда. Той е свързан с тези, които търсят нетипични места за среднощна разходка.

svetlina-podova-nastilka

6. Когато чуете "бетонна настилка," асоциацията го свързва със скучен, незавършен под. Въпреки това „скучният” бетон може да предложи неподозирани възможности. Тази плоча е направена благодарение на фирма от Сан Франциско, наречена е „Прозрачна къща”. С дизайн като този, Вашите гости ще бъдат напълно очаровани.

mramoren-pod

7. На пръв поглед тази иновационна и творческа концепция „пъзел” на настилки Prowood представлява силен и доста капризен акцент. Не знам, преценете сами......

7

8. Ако сте един от онези хора, които просто не могат да вземат решение за цвета при избора на стената, килима или подовото покритие, ако имате стая или част в дома Ви, която се нуждае от много цветове, то добър отговор е създадения пъстър ламинат.

laminat-podova-nastilka

9. Натилка „натиск” - изглежда невъзможно, но това е настилка променяща цвета си, когато се ходи по нея. Интересна идея!

9

10. Асансьор без етажи или подова настилка. Самият под е проектиран да се движи като асансьор с неподвижни стени. Внимавайте да не паднете или да се закачите.

10

11. Според Pietra Firma, истинският лукс е в изработката, уникалността, елегантността и чувството. Този лукс не е достъпен за универсалния масов пазар. Ако сме решени да се ползваме от луксозен под, по-добре е да се запитаме колко ще струва и по всяка вероятност ще се окаже, че няма да можем да си го позволим. Pietra Firma предлага подови облицовки за богатите и свръх богатите на цена от $ 1,000,000 на квадратен метър. Тяхната LuxTouch линия е черен мрамор, плочки с 95 диаманта, седеф и скъпоценни камъни. Както се казва, да им върви в бизнеса!

skup-pod-diamanti-nastilka

12. Liquifloor е иновативно решение настилка от Interior Cafe. Тези уникални подови плочки са съставени от трайни слоеве от PVC, най-горния слой e прозрачeн. Между тези слоеве е поставен колоритен гел - подобен на течност с пурпурен цвят. При натиск течността започва да „оживява” и да се инжектира в различни части от пода. Така полученото след натиска е винаги различно и няма да се повтори...

gel-podova-nastika-promeniq

13. Интересена е и следващата концепция. Под от 100% рециклиран шперплат. Събран от бунища и от складове, преработен и инсталиран върху бетона.

shperplat-podova-nastilka

14. Този ефект на течна лава е създаден с помощта на ПВЦ плоскости с различни цветове. Този невероятен етаж може да се види в Стоун Резорт & Казино, Верона, Ню Йорк.

podova-nastilka-lava

15. Звучи невероятно, но в джунглата от бетон и сгради можете да откриете Вашия „Оазис” на удоволствията.

neveroiaten-pod-3d-risunka

16. Искате да съчетаете ламинат и с визия на ествен камък. Може да се види при Сенса Флор. Същата концепция е заложена при продуктите Селенио на Харо, предлагани от „Канор”, където ефектът се постига чрез специална обработка и „състаряване” на естествено дърво. Интересното е, че дървото не се обработва надлъжно, а напречно, нарязано на „филийки”. Така се постига изключително висока твърдост, сравнима с тази на камъка. Чрез този начин на обработка на дървената настилка, може да се постигне визията на естествена кожа.

celenio

17. Интересен е паркетът в Шлос хотел.

podova-nastilka-schlos-hotelparket-hotel
parket-parquet-schols

18. Сега е моментът да представим и предлаганият от „КАНОР” естествен трислоен паркет- „напречен разрез”. Освен страхотна визия, този паркет съчетава и невероятна здравина, съревноваваща се по устойчивост с теракота.

19. „Гамата от цветове и шарки” е основната концепция в творчеството на шотланския дизайнер Джим Ламби. Не знам, може би идва малко в повече за някои хора:

laminat-podova-nastilkalaminat-podova-nastilka

20. Интересен начин за реклама е разработило студио в Генуа . Специално PVC покритие защитава фотоси от известни кинопродукции.

podova-nastilka-laminat-pvc

21. Вижте бедствието, случило се в Германия, ...шега, разбира се....Тази невероятна рисунка в перспектива е дело на Едгар Мюлер.

podova-nastilka-na-germanski-uchen

22. Интересна е концепцията за офис или приемна на италианската фирма SCALA EASY. Иновацията е свързана с инсталиране на ламинат и килим един в друг..

laminat-kilim-podova-nastilka

Източник на снимките: Интернет или кой откъдето намери! :)

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Невероятни подови настилки в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати