Допълнете интериора на вашия дом с LED Ленти
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Допълнете интериора на вашия дом с LED Ленти

Допълнете интериора на вашия дом с LED Ленти

Осветлението е един от най-важните елементи за сполучливия интериорен дизайн, който за съжаление бива често пренебрегнаван. В края на краищата, няма много смисъл да създадете един естетически издържан и луксозен интериорен дизайн, които да не може да бъде оценен, поради простата причина,че осветлението е недостатъчно или зле разположено.

Още повече понякога дори и липсва осветление за най-основни дейности в дома. Нека не забравяме, че осветлението оказва влияние и върху настроението, тъй че инсталирането на подходящо осветление е от първостепенна важност за дома ви.

Когато ви се иска да внесете по-изящен вид на кухнята или просто се нуждаете от повече светлина в стаята, обърнете се към LED лентите. Те имат безброй много приложения за дома. От банята до тавана, тези малки светлинки могат да преобразят дома ви и да го превърнат в мечтаното място за живеене.

Тъмни кътчета из дома

Например имате нужда от повече светлина в гардероба или около някой рафт. Често се случва да не достига достъчно светлина до такива места и човек да се лута из тъмното, мислейки си колко по-лесно би било, ако имаше лампа или поне фенерче. Лесно решение на проблема е да инсталирате LED лента около въпросното място. Включвате и изключвате при необходимост и проблемът е решен!

Кухненските шкафове

 LED осветление Мебели Канор - LED осветление[/caption] Обикновено, кухненските шкафове се използват за съхранение на различни неща, използвани в кухнята – от различните видове подправки до уреди или посуда. Използвайки LED ленти, вътрешността на шкафовете ще е осветена и ще се вижда какво има и какво няма вътре, което със сигурност ще ви спести доста време. Монтирани от долната страна на горния ред шкафове, лентата става идеален източник на светлина за всяка домакиня, чиято сила на светлина може да се регулира с димер.

Огледалото в банята

led lenta za ogledaloКогато искате да придадете по-модерен вид или да промените нещо в банята, сетете се за LED лентите. Ако просто монтирате лента по дължина или височина, а защо не и около цялото огледало, ще постигнете много стилно и модерно излъчване за банята без това да ви струва много. Като допълнително предимство, с добавянето на LED ленти около огледалото ще осигурите необходимата светлина, ако баняте е твърде голяма или осветлението не е разпределено правилно.

Таван

tavan s LED lentiТаванът в жилището ви е още едно място, където можете да използвате LED продукти. Например, при окачениете тавани LED луничките са най-доброто решение като изборът от форми и оформление е безкраен. Друга възможност е обхождането по цялото протежение на тавана с LED ленти и осветяването на помещението само с тях. Ефектът ще бъде поразителен! LED лентите са достъчно функционални, за да можете да ги използвате както си поискате в дома.

Ако добавим и голямото разнообразие от цветове на излъчваната светлина, вие имате в ръцете си един незаменим помощник в оформянето на вътрешния дизайн на вашето жилище. С негова помощ ще постигнете невероятен ефект в дома ви, без да инсвестирате огромни средства.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати