Интериорните врати
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Интериорните врати

Интериорните врати

doors   Цветовете. Дали искате да има еднаквост на повърхностите? Това ще рече паркета, вратата, первазите, та дори и мебелите да са в един нюанс. Финишите могат да наподобяват американски орех, венге, натурален, бял или пък златен дъб, също тик или орех в различни нюанси. Богата палитра, от която можете да избирате според вашия вкус и усет. Преходът. Добре е да съобразите какви помещения ще преграждат вашите интериорни врати. Ако вратата е предназначена за банята, необходимо условие е да е влагоустойчива, а не остъклена например. Или пък защо не? Може би едно плътно матирано стъкло ще свърши работа.

Остъклените врати да са по-подходящи за помещения, които се нуждаят от повече светлина. Обикновено става дума за хола, всекидневната или офиса. При тези помещения често срещано решение за прехода е портал. В този смисъл избраната врата трябва да е подходяща за неговото изграждане. Обковът. Не на последно място е качественият обков, който ще ви гарантира, че вашата врата няма да издава неприятния скърцащ звук или пък дръжката да остане в ръката ви. За да направите своя избор, вижте какво предлага сайтьт kanor.bg или най-добре да посетите магазина, където ще ви дадат компетентен съвет, а и ще може да видите интериорните врати на живо.

Цената. Цената, която бихте заплатили за качествена врата в магазини „Канор” е съвсем приемлива. Варира от 189 до 278 лева като в нея не е включена брава и дръжка. Те се избират индивидуално. Полезен съвет. И да не останете неприятно изненадани, че интериорната врата не става, преди да се обърнете към професионалистите трябва да са завършени напълно стените (мазилка, боя, тапети) и подовата настилка. В противен случай рискувате размерите да са неточни и вратата да не пасне. И не забравяйте – интериорните врати са част от лукса, комфорта и уюта на вашия дом. Затова не пренебрегвайте вниманието при избора си. Аз се доверявам на kanor.bg.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Интериорните врати в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати