Коледата е възможна
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Коледата е възможна

Коледата е възможна

Ламинат катоо подова настилка Ламиниран паркет вкъщи

Когато говорим за ламиниран паркет, най-често си представяме неговото приложение в домашния интериор. Истината е, че е предпочитана настилка за дома, но той може да бъде чудесно решение и в офиси, магазини и въобще на места, на които човекопотокът е интензивен. Като разнообразните варианти са чудесна предпоставка да бъде удовлетворен вкусът и индивидуалността на всеки.

За това какво представлява ламинирания паркет като структура и материал, няма да се впускам в подробни обяснения, тъй като такива има на kanor.bg.

Ламиниран паркет в дома Ламиниран паркет в дома

Ламинираният паркет е предпочитан, тъй като е по-евтин, устойчив на механични наранявания, лесен е за поддръжка и монтаж. Класическият изисква аклиматизация на материала и това бави качествения монтаж, докато ламинираният може да бъде поставен в рамките на значително по-кратки срокове. Също така не е за пренебрегване и факта, че може да се поставя директно върху съществуваща вече настилка. Стига нивото да позволява, старият балатум, мокет или паркет не е проблем да остане. И да не се налага, но при необходимост, демонтажът е също бърз и лесен. Това не означава, че препоръчвам системата «направи си сам». Винаги е добре да се доверите на специалистите от Канор, които професионално ще Ви посъветват.

Като говорим за предимства, не на последно място е богатата гама от класически и екзотични декори. На страницата kanor.bg ще се убедите, че индивидуалните желания дори на най-капризния вкус могат да бъдат осъществени. Освен това, приятната изненада е, че можете да се възползвате от текущите промоции. Така Вашият паркет освен че ще създава естетика и уют, ще бъде и изключително изгодна сделка.

Ламиниран паркет за дизайнерски решения Ламиниран паркет за дизайнерски решения

Животът на ламинирания паркет. Това зависи от предварителната подготовка. Канор предоставя възможността специалист от фирмата да Ви посети и компетентно да измери влажността, както и да Ви посъветва за всяка стъпка, така че паркетът да бъде дълготрайна част от Вашия интериор.

Един полезен съвет: Като казвам, че „лесно се поддържа”, това не означава, че може да го заливате с вода, за да го измиете. Добре е устройството, което ползвате да бъде влажно, а не мокро.

Недостатък при ламината е, че ако не е поставена подложка, може да издава кънтене при ходене. Затова не пренебрегвайте този елемент. Дори в някои случаи да може да бъде избегната (когато отдолу остава мокет), потърсете съвет от компетентен специалист.

За да сте сигурни, че избирате най-доброто качество, перфектната цена и професионално обслужване, доверете се на Канор - лидер в продажбите на ламиниран паркет.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати