Сезонът на ремонтите ... продължението
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Сезонът на ремонтите ... продължението

Сезонът на ремонтите ... продължението

Баня в ремонт Баня в ремонт

С уговорката, че няма да се плашим и ужасяваме, да ви кажа, че най-сериозното приключение, в което може да се вкарате, е да ремонтирате баня и да живеете в същия апартамент.

Първата стъпка, която трябва да предприемете, е да опаковате всичко, което можете, защото прахта от къртенето прониква навсякъде. Но това е началото и все още ентузиазмът е голям. Ако сте попаднали на сръчен майстор, този етап приключва за един ден. Гледката на оголеното помещение не е вдъхновяваща, но надеждата е в крайния резултат.

Ден втори – вкъщи вече е мръсно. Започвайки шпакловката, майсторът разбира, че стените са много, ама много криви. В нашия случай попадна на човек, който ги назнайва нещата и му биде обяснена технологията на изливане на панела. Оказва се, че това е едно готово кубче, което за да се извади от матрицата не може да е с прави форми. Но е най-надеждното място по време на земетресение, да знаете. Едроплощните куфражи и тухлените бани също не предлагат комфорта на правите стени.

Към третия ден чувството, че добрият край е далече, се засилва. Шпакловките и замазките може да са готови, но е необходимо технологично време, за да изсъхнат. Силно препоръчвам да се възползвате от съвременните технологии за хидроизолация, за да не плащате и ремонта на съседа отдолу.bania_1

По принцип изборът на плочи изглежда лесен, защото пазарът е наситен, магазини много. Да, ама не! Особен потрес предизвика в мен фактът, че повечето предложения са с флорални мотиви. Върхът бяха плочи с тревички и жабки. След достойна обиколка има на какво да се спрете, но трябва да е ясен и ценовият пояс, защото той вече наистина е разнообразен. При всички положения Ви препоръчвам да се обърнете към професионалист за проектирането. Няма значение дали банята е кутийка или помещение с големи размери.

На вниманиетоbania_3 на хората, които имат големи помещения за баня, предполагащи предверие, Канор има предложение - SPA паркет. Уникална възможност да постигнете в банята уют и топлина. Има само една подробност, която е добре да знаете, за да прецените дали мисията „паркет в банята” е възможна за Вас. Паркетът е влаго, но не и водоустойчив. Монтира се в натуралното му състояние и след това се залива със специално масло. И тук вече е закачката – ако в предверието имате тоалетна, изискването на производителя е пишкането да е само в седнало положение, защото киселината в урината променя цвета на покритието и след всяка капка остават следи. Изборът е ваш!

Елементите и аксесоарите, които съпътстват изграждането на новата Ви баня са доста и няма да ги изреждам, но при всички положения са едно перо в бюджета, което не е за пренебрегване. А за да подчертаете индивидуалността й, Канор ще Ви предложат и разнообразни варианти на врати, а мебелите трябва да бъдат предвидени и избрани спореbania_4д начина и мястото на употреба, т.е. влаго- или водоустойчиви.

Най-добре е докато трае приключението вкъщи да има човек, който е компетентен. Не защото сте си избрали лоши майстори, а защото винаги има риск да не знаят всичко.

Така след около седмица – десетина дни, идва момента на щастието да измиеш банята най-сетне, а и себе си в нея. И спомняте ли си онази песничка: „Ох, баня! Ох, кеф!“... иде ти да я запееш… Повярвайте, заслужава си!

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати