Предимствата на ламиниран паркет
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Предимствата на ламиниран паркет

Предимствата на ламиниран паркет

Много често изборът между ламиниран и естествен паркет се оказва труден. От една страна естественият паркет изглежда много красив с разнообразните цветове, но от друга страна ламинираният паркет има хиляди предимства.

Обикновено ламинираният паркет е много по-евтин от всеки друг вид подови настилки, което го прави достъпен за всеки. Нещо повече, този вид паркет успешно замества естествения, който е много по-скъп.

Тази модерна и предпочитана подова настилка се предлага в много и различни разцветки. Този вид паркет представлява красива имитация на дървесна структура и елегантна гланцирана повърхност. Толкова изящен и създаден в различни стилове, ламинирания паркет ще промени облика на вашият дом. Той превръща дори скромния дом в луксозно място и създава невероятен комфорт.

Ламинирания паркет е идеалният избор за домове с деца и дори домашни любимци, защото има изключително здраво покритие

За разлика от други видове подови настилки, този вид паркет не може да се надраска и да се увреди от влага.

Монтирането на ламиниран паркет не изисква специални умения, защото дъските се поставят само с клик. Всеки може да монтира сам този паркет в дома си, без да използва лепило или други средства.

За да поддържате ламинирания паркет в добро състояние, не са ви необходими специални почистващи уреди и препарати. Този вид паркет може да се почисти само с влажен парцал и ще заблести.

Истината е, че няма друг вид подова настилка, която да се предлага в толкова различни варианти. Ламинираният паркет имитира дърво, камък и теракот. Повърхността може да бъде гладка, матирана и с различни релефи.

Хората, които имат естествен паркет в дома си, знаят, че той избледнява след време. Но ламинираният паркет не променя цвета си дори когато е изложен на силното лятно слънце.

Друго предимство на ламинирания паркет е, че той не се издува при влага

Този проблем много често се среща при естествения паркет и затова той се нуждае от по- специални грижи. Освен че внася красота в дома ви, ламинираният паркет има противоалергично покритие, което не позволява развитието на микроби.

Изключително устойчив и със здрава повърхност, ламинираният паркет може да се постави дори в детската стая. Той не може да се надраска, не може да се счупи и не се износва бързо. Затова спокойно можете да украсите детската стая с красив и изящен паркет.

Много често се случва да разлеем течност по пода, която веднага трябва да се изчисти. Ако имаме килим, често остава петно, а естественият паркет може да попие течността. Когато разлеете вода или дори вино върху ламината, можете само да го забършете с мокра кърпа и той отново ще светне.

Ако обичате лукса и модерния стил, няма по-подходяща настилка за вашия хол от ламиниран бял паркет. Колко от вас мечтаят да имат красива и елегантна кухня? А колко от вас смеят да сложат паркет, който да внесе стил и елегантност? Сега вече можете да преобразите това любимо място с красив и изящен ламиниран паркет от Мебели Канор!

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати