5 вида мебели, които трябва да имате в дома си
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

5 вида мебели, които трябва да имате в дома си

5 вида мебели, които трябва да имате в дома си

Искате да внесете промяна в някое от помещенията в своя дом, или сте в процес по съставяне на дизайн проект? В тези случаи е добре да се подготвите с необходимата информация, както и да имате доверен изпълнител, който да удовлетвори вашите желания. Не винаги конвенционалните вериги могат да предложат точния продукт, отговарящ на изискванията ви и пасващ в конкретната среда. В лицето на Мебели Канор, можете да разчитате на доверен и опитен партньор в изработката, доставката и предоставянето на мебели. Ето и няколко примерни предложения, които могат да направят интериора във вашия дом удобен и стилен:

Плаващи етажерки

Невероятно изглеждащи пространства за съхранение на вашите вещи, които в допълнение спестяват доста място. По принцип можете да ги поставите навсякъде и те ще изглеждат добре. Многофункционалната им употреба ги прави перфектна част от дизайна на вашия дом или офис.


Шезлонг/Лежанка

Всички сме се чувствали уморени по средата на работния ден, но почти винаги нямаме възможност или не е удачно да легнем в легло. Този елегантен тип стол е специално създаден, за да отговори на вашите нужди, когато искате да си направите малка почивка от работата. Създаден, за да гарантира комфорт и позволяващ да бъдете активни от легнало положение.


Ъглов диван 

Ако искате дизайнът на хола ви да не изглежда твърде консервативен, помислете за добавянето на ъглов диван. Въпреки че са много популярни, те са модерна мебел, която никога не излизат от мода, поне не в скоро време. Те са от типа дивани, които придават нотка на уют във вашия дом, изглеждат красиви и са изключително удобни.


Нощно шкафче

Може да не осъзнаете значението на нощното шкафче, докато един ден не посегнете към телефона, който се намира някъде под завивките на леглото. Нощното шкафче придава усещане за баланс на вашата спалня и е чудесно място за съхранение на вещите, които трябва да използвате непосредствено преди сън или са първото нещо, към което посягате сутрин.


Ниска холна маса

Абсолютно задължителна като присъствие във всекидневната, където нейната роля е незаменима. Това е тази мебел, която обединява семейството докато сте се разположили удобно и гледате любим филм и искате да имате всичко необходимо около себе си. Тя може да събере всички гости, за да можете да се насладите на любимата си настолна игра. А ако имате нужда от повече пространство – необходимо е само едно движение и можете да я преместите.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати