Видове холни маси - ценни съвети при избора им
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Видове холни маси - ценни съвети при избора им

Видове холни маси - ценни съвети при избора им

Подборът на холна маса е едно от най-важните избори, които трябва да направите, обзавеждайки дома си, но и доста пренебрегван от хората. В центъра на хола обикновенно стой масата за кафе, а до нея в повечето случай има удобна табуретка. Ако не е тази мебел няма да има къде ще сложим чашата с водата, книгата, и смартфона.

Правилната холна ще завърши интериора на всекидневната и ще бъде идеално допълнение към мебелировката. Ето защо при избора й е необходимо да помислите за няколко неща.

Избор на холна маса

Нейните размери трябва да бъдат пропорционални на дивана. Най-важното е масата да бъде минимум половината от дължината на дивана, но в никакъв случай да бъде по-голяма от него. 

Височината й е препоръчително да бъде на нивото на седалката на дивана, като разбира се може да има няколко сантиметра разлика.

Разделение на холни маси, според формата им

Овална холна маса

Овалните маси са идеалния избор, като се характеризират с балансирана форма и функционален вид. Предоставят достатъчно място за поставяне на чаши и всякакви аксесоари. Нямат остри ръбове, което ги прави идеални за семейства с деца!

Правоъгълна холна маса

Правоъгълната холна кафе е несъмнено по-модерна и предлага най-голямо пространство за поставяне на всякакви неща отгоре. Предпочитан избор е за многочленно семейство или хора, които често посрещат гости. В някои модели може да срещнете и допълнителна дървена повърхност, с помощта на която да направите масата по-дълга.

Кръгла холна маса 

Кръглата холна маса е най-привлекателната от всички в нашия списък. Тя може да се използва когато сте поканили гости и сте решили да се събирате в трапезарията, за да хапвате пуканки и гледате любим филм. 

Квадратна холна маса

Квадратните холни маси придават красив и симетричен вид на стаята и предлагат голямо пространство за редене на чаши всякакви украшения. Формата им е най-практичната от гореизброените и някои от тях се предлагат с допълнително пространство под нея, като холна маса, модел Р169-43в 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати