Как да изберем холна маса
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да изберем холна маса

Как да изберем холна маса

Холната маса е задължителен атрибут при обзавеждането на един изискан и спретнат хол, без оглед на размерите му. 

Холната маса допринася за комфорта и практичността на дома.

При избора на холна маса за вашия дом може да обърнете внимание на следното:

Материалът на холната маса – ако разполагате с малък дом, то стъклената маса е може би вашия най-добър избор, поради това, че стъклото създава илюзия за повече обем. Дървеният материал предоставя  необходимия комфорт на вашия дом и е перфектен избор, ако желаете да сменяте често интериора. Холната маса от бамбук или ратан внася по-екзотичен стил. Мраморната масичка пък стои тежко, създава усещане за благородност, но това е доста ангажиращ избор по отношение на останалата част от обзавеждането.

Функционалността на холната масичка е най-голямото ѝ предимство. Някои маси разполагат с плот, който може да се размества или отвори. По този начин може да се сдобиете със своеобразен шкаф за алкохол или отделения за списания, книги и вестници. Други холни масички разполагат с функцията да се разширяват и по този начин може да съберете повече хора.

Оригиналният дизайн превръща холната маса в ключов елемент от мебелировката във вашето помещение. Разнообразието при холните масички дава възможност тази мебел да се върже по подходящ начин и с най-абстрактния интериор. Една по-разчупена форма, обагрена с различни цветове или възможността да се преобразява в различни форми, прави холната масичка подходяща за всякакъв стил.

Подходящият стил на холната маса я прави удобна за използване при различни нужди и ситуации. Изборът на холна маса тип табуретка, например, може напълно да пасне с меката мебел във вашата стая. Голямо предимство е, че тапицерията, с която е покрита масичката, може да се изчисти лесно с помощта на професионални препарати. А ако искате да предотвратите този проблем с изцапването и да направите масичката по-стабилна, можете да сложите стъкло. 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати