3 Фън Шуй идеи за уют и спокойствие у дома
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

3 Фън Шуй идеи за уют и спокойствие у дома

3 Фън Шуй идеи за уют и спокойствие у дома

Какво е домът? Как трябва да се чувстваме в него?  Сигурни, спокойни и щастливи, но само това дали е достатъчно? Как можем да постигнем баланс между Ин и Ян, пълна хармония и чувство на пълноценност? Перфектно обзаведени и функционални мебели не винаги са достатъчно условие за постигане на това.
Хармонията не се получава само с нови и красиви мебели, а с правилното им разпределение. Отделете необходимото време, за да направите проучването, което е необходимо за намирането на мебелите, които ще ни донесат хармония и положителни вибрации.


1. Премахнете всички мебели, които не ви трябват


Във всяко семейство има някоя мебел, която е толкова любима на всички, че трудно бихте се разделили с нея. За фън Шуй не е достатъчно да я сложим в мазето, защото дори и от разстояние енергията се усеща.


Това, което може да направите, за да задържите тази антика е да я  претапицирате. Това ще внесе глътка свежест в стаята и повече от положителната енергия Ци. При Фън Шуй  облите форми са на почит и ако трябва да избирате между няколко мебели,  спасете този, които се доближава най-много до това изискване. 

Старите антики придават много ретро вайб, но всичко трябва да е умерено, за това не прекалявайте. Ако бюджетът ви е ограничен и нямате възможност за смяна на цялото обзавеждане съчетайте старите мебели с нови.


2. Подберете точните мебели за трапезарията


Трапезарията е мястото, където трябва да се чувствате удобно, а какво по-примамливо има от красива и стабилна дървена  маса. Със сигурност е по-удачна от стъклената – нея ви препоръчваме да поставите в хола.


Към трапезната маса поставете столове, които да пасват с интериора. Добавете малки акценти като красива покривка, свещици и завършете с цветни салфетки. Поставете върху масата ваза с цветя и няколко ароматни свещи.  


И да не забравяме, че пътят към хармоничния живот е в свързан и с настроението. За това гответе с усмивка и се радвайте на малките неща в живота.  


3. Декорирайте дома си заложете на интериор, който е по вкуса виВажно правило при Китайската практика, свързана с разпределянето на  свободната енергия е премахването на всички мебели, които не харесваме. Ето защо не се водете само по модните тенденции, а направете интериора, които да отговаря на вкуса ви. Някои  хора харесват мебелите им да бъдат в земни тонове, други в цветни и пъстри цветове. Най-важното е да намерите баланса и това, което на вас ви харесва.

Може би все още има някоя мебел, които не харесвате и не се вписва в интериора, като например стария скрин или закачалката в коридора. Сега е времето да ги замените с нови. Разгледайте нашия сайт, в които ще намерите интериорни решения за всеки вкус. Знайте, че негативните вибрации не са породени само от неправилно подредени мебели. Те могат да окажат влияние, но не и да разрушат хармонията в дома ви, ако от него бликат любов, споделеност и разбирателство. Дори и най-модерните мебели  няма да могат да компенсират обичта.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати