Мебели за антре – как да обзаведем коридора
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Мебели за антре – как да обзаведем коридора

Мебели за антре – как да обзаведем коридора

Антрето обикновено е първото нещо, което попада в полезрението на гостите ни. В повечето къщи, коридорът е малка стая, която прави първо впечатление на  посетителите на дома ни. Ето защо е необходимо тази част да бъде изпипана до последния детайл. Без излишни неща – само най-необходимо.

Напоследък все повече започна да се говори за минимализъма и неговата роля в живота ни. Кои са най-необходимите неща, от които имаме нужда за обзавеждането на антрето?

Разбира се, както всяка друга част от дома ни и тук има няколко правила за мебелиране, които ще ни помогнат да направим тази част от дома удобна и естетична.

Функционалните мебели имат много ползи за обзавеждането на коридора. Ето какви неща трябва да си набавите, за да бъде антрето стилно и подредено:

Портманто

Портманото е първото нещо, което да си набавите. То е чудесен и универсален детайл от обзавеждането на антрето, съчетаващо няколко функционалности – разполагате с гардероб, шкафчета и огледало.

Всичко необходимо, което ви трябва, за да съхранявате връхните си дрехи и дамските чанти или раницата.

Шкаф за обувки

Това е втората най-важна мебел за коридора. Прибирайки се от разходка е добре да имате специално място, където да приберете обувки си. По този начин всичко ще бъде подредено и красиво. Никои не харесва разпилени обувки по пода, нали?

Дори и да разполагате с малко пространство, едно компактно портманто и шкаф за обувки няма да заемат прекалено много място. Ако коридора ви е по-голям бихте могли да поставите табуретка или шкаф за обувки тип пейка, за да имате и удобно място, където да седнете.

От какви материали могат да се изработят портмантата?

  •        ПДЧ и фурнир – тези материали са здрави, модерни, бюджетни и в различна цветова гама;
  •        Естествен дървен материал – ако разполагате с по-голям бюджет, естественото дърво е за вас. Този вид материал е по-масивен и внася топлота, уют и класика.

В заключение можем да кажем, че в коридора са ви необходими главно две нещапортмантоза връхните дрехи и шкаф за обувките.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Мебели за антре – как да обзаведем коридора в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати