5 идеи за обзавеждане на спалня
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

5 идеи за обзавеждане на спалня

5 идеи за обзавеждане на спалня

Спалнята е мястото, където си почиваме пълноценно и се зареждаме с нови сили за деня. Тази част от къщата ви трябва да бъде удобна и практична за цялото семейство, а за да го постигнете намерете баланса между функционалните мебели, аранжировката и цветовете. Събрахме  5 свежи идеи за обзавеждане на спалня, от които да се вдъхновите. Ето ги и тях:

1. Спалня, която събира всичко

Тази стая, често се използва от двама човека, а понякога и от повече. За да има достатъчно място за всички дрехи и предмети е необходимо в нея да има достатъчно шкафчета и гардероби. Същевременно, за да се чувствате добре и да ви е приятно в спалнята, не трябва да претрупвате с мебели.  Тук най-доброто решение е комбинацията на шкафче с много чекмеджета, върху което може да поставите любимите ви книги и вещи (за да използвате максимално пространството), голям гардероб и спалня с място за съхранение. Заложете на светлите цветове, за да придадете повече пространство на стаята.

2. Акцентирайте върху мебелите

Ако в спалнята ви има големи френски прозорци и е достатъчно осветена, бихте могли да заложите на мебели с по-тъмен цвят. За да изпъкнат боядисайте стените в по-светли тонове и изберете естествен трислоен паркет в цвят бял дъб или планински клек. Ако спалнята ви не е просторна, то бихте могли да я обзаведете с гардероб с плавно затварящи се врати и легло с подматрачна рамка и чекмедже. с

3. Внесете винтидж стил

Ако харесвате ретро тенденциите, бихте могли да се спрете на мебели в светли тонове и подова настилка от естествена дървесина. За да завършите винтидж визията изберете красив полилей, голямо и удобно кресло и акцентирайте  с картина от любим художник.   .

4. Дървени мебели с кожен акцент и гланц

Ако вие харесвате нестандартни и разчупени визии, можете да се спрете на  голяма спалня с кожена подматрачна рамка и мебели от дърво и гланц. Нека леглото да бъде с повдигащ механизъм, за да имате достатъчно място за съхранение, а скринът към него можете да го използвате и като тоалетка за гримиране.

5. Създайте уют и комфорт с мебели в бял мат и светла подова настилка

Тази комбинация ще придаде на стаята чувство за уют, комфорт и спокойствие. Белият цвят е един от най-предпочитаните при обзавеждането на спалнята. Той се комбинира идеално с по-ярки тонове и можете смело да заложите и на цветни акценти, като например възглавници, етажерка или кресло.  

Създайте мечтаната спалнята и я направете най-уютната стая в дома ви. Съчетавайте смело цветовете и мебелите, дайте воля на въображението и бъдете креативни.

 

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати