Какви са тенденциите в интериорния дизайн през 2021?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Какви са тенденциите в интериорния дизайн през 2021?

Какви са тенденциите в интериорния дизайн през 2021?

Знаете ли, че цветовете могат да повлияят на настроението ви? Тази година цветовете в интериорния дизайн ще бъдат пъстри и ярки. Те внасят много положително настроение и след като сме заобиколени от разноцветни дизайни сякаш пролетта се е настанила в домовете ни. Пъстрите тонове имат способността да ни накарат да се почувстваме по-ведри и спокойни.

Най-интересният и може би за някои хора доста различен и донякъде плашещ цвят при интериорния дизайн през 2021г., ще бъде жълтия. Ако се чудите как лесно да приложите тази екстравагантна тенденция, прочетете следващите редове. Представете си, че сте се настанили удобно на дивана, а до вас има декоративна възглавница в жълт цвят или пък уютно сте се сгушите в  пухкава завивка в тази гама. Не изглежда толкова плашещо и различно, нали?

 

Какви са останалите тенденции в интериорния дизайн през 2021?

 

Много арт шедьоври и ръчно изработени детайли подчертават индивидуалността на дома ви

Тези „съставки“ не само ще ви открояват от останалите, но и ще можете да внесете частица от индивидуалността ви и начина ви на мислене у дома.  Всякакви произведения на изкуството – от картините и статуетките до занаятчийските вещи - ще бъдат на почит в интериорния дизайн.

Ако обичате да създавате интересни неща със собствените си ръце и разбира се имате свободно време за това хоби, би било чудесно да украсите с тях дома си. Не се притеснявайте да използвате различни материали и да творите всякакви причудливи предмети. Точно това в това се крие чара и красотата!

Внесете частица от природата вкъщи, като заложите на естествените материали

Напоследък зеления цвят преобладава (неслучайно вече все повече се говори за устойчивост) и това се забелязва и при интериора. Използването на естествените материали, като дърво и естествен камък при обзавеждането придава неповторима текстура и сякаш се пренасяме в една по-топла и приятна обстановка.

Ако и вие искате да внесете тази тенденция у дома, а не знаете как, просто заложете на маса от хубаво, масивно дърво, столове от същия материал или мебели за терасата от ратан или друга естествена суровина. Изборът е безкраен.

 

Една обща стая за кухнята, трапезарията и всекидневната

 

Всеки един готвач, приготвяйки дори и най-обикновените ястия, обича да е сам и да използва плота и цялата кухня само за него. Тази година навлиза тенденцията за отворените пространства. Какво означава това? Обединете кухнята, трапезарията и всекидневната в едно и покажете на всички в стаята, че сте достойни за MasterShef.

Преди да се отправите към кухненската маса, отрупана с всякакви ястия, поканете вашите гости на специално създаденото от вас бар-кътче. Настанете се удобно на високите столове и отпийте от чашата с уиски или просеко.

Масата на която се храните също е важна част от този тип интеграции. Тя осигурява така желания уют и удобство, без значение от това дали сте се събрали семейно или отпразнувате някакъв специален повод с приятели.

Обединените пространства карат стаята да изглежда по-голяма и просторна и ви дават много повече свобода.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Какви са тенденциите в интериорния дизайн през 2021? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати