Когато гардеробът не е врата към Нарния
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Когато гардеробът не е врата към Нарния

Когато гардеробът не е врата към Нарния

Handsome shirtless young male lover hiding from his woman's husband inside closet Любовникът от гардероба

По-популярната роля на гардероба е да крие любовника, а ако е по-голям, може и двама. Достатъчно вицове има по темата. Може да отведе и към приказен свят, но това става по филмите. А в реалността, той е необходима мебел от домашното обзавеждане. За дамската половина - място, което никога не е достатъчно за съществуващите дрешки, а какво остава за всички, които предстои да се купят. За мъжете - вероятно излишен разход.

Как да изберем?

В съвременното строителство, твърде често, готов модул трудно пасва, тъй като стените са всичко друго, но не и прави. Същото понякога важи и за панелките. Но няма проблем – фирми, които да Ви обзаведат по индивидуален проект има достатъчно. И...трябва да знаете, че това е любимата мебел на проектаната. Чертае се сравнително лесно, изработката не предполага големи грешки и монтажа би следвало също да е безпроблемен. Относно пространството, има и друг момент, а именно как ще се отварят вратите на гардероба ви. Предложението с плъзгащи врати е удобно, когато няма достатъчно място да се отварят стандартните такива с панти. Гардеробът с плъзгащи врати може да се използва и в по-малко помещение, като дрешник например. Удобството е, че влиза в пространството, а вратите пазят дрехите да не се прашат. При плъзгащите се врати е важно да обърнете внимание на окачването, за да не останете разочаровани твърде бързо. При стандартните врати пантите са важни, за да бъде покупката ви успешна.

Материалите

Изборът е голям – плоскости, естествени дървесини или комбинации (може и със стъкло), но е добре да ви посъветва специалист. Независимо дали избирате да направите поръчка или ще купувате готов гардероб, доверете се на знанието на хората, които това работят. По-трудно е, когато допълвате отделни елементи (при съществуваща спалня да добавите гардероб) и трябва да напасвате цветове, но и това не е мисия невъзможна, повярвайте. Може да си избирате в един нюанс или пък контрастиращи повърхности, според Вашия си вкус.

Разпределението

Когато гардеробът не е по поръчка, проблем с разпределението също няма, защото са възможни варианти за нивото на рафтовете, съответно и за техния брой. Лостът за закачалки също може да се регулира според това какви дрехи искаме да окачваме. Това се случва с гардеробите на kanor.bg. Индивидуалният проект пък ще Ви позволи да походите по главата на проектанта и да си изберете всичко по свой вкус.

Накрая остава да го подредите, но...

Съществува легенда, че някъде, има жена, която като отвори гардероба, знае какво ще облече!

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати