Как да изберем мебелите за хол?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да изберем мебелите за хол?

Как да изберем мебелите за хол?

Както всяка друга стая хола се нуждае от добре подбрани мебели. Селекционирането на обзавеждането за хола се предопределя не само от външния му изглед, но и от верига качества, а на ред с тях и полезността им. Холът по принцип се използва за много дейности.

Някой хора го използват само за да изпият чаша вино, други за почивка, трети за сладки приказки с приятели. Други предпочитат да го съчетават с бокс, като се стараят да използват няколко дизайна в обзавеждането, които да се съчетават. 

Мнозина предпочитат за използват своя хол за място, където спят, като за тази цел дивана трябва да бъде разтегателен.

В случай, че хола ще се използва за самостоятелна стая, дивана трябва да бъде достатъчно голям. Перфектно би се комбинирал с ракла, където ще можете да си събирате вашите завивки. В повечето случай диваните се предлагат с ракла, която върви с него. Ако дивана ще служи за легло е хубаво да изберете малка масичка, която ще е удобна за пренасяне.

В случай, че ви предстой тепърва да обзавеждате вашия хол е добре да определите на първо място какви дейности ще се извършват там. На базата на този избор се прави подбора за мебелите в хола. Ако хола служи за гостна е за предпочитане към дивана да добавите табуретки, кресла или фотьойли. А колкото повече декоративни възглавнички добавите, толкова по-пухкава и уютна ще бъде атмосферата.

За предпочитане е мебелите за хола да не бъдат много и да са със средни височини.

Целта им е да бъдат по удобни за използване.

Мебелите в хола и като цяло техния дизайн трябва да бъде съчетан и с подовата настилка. Той трябва да топъл, стилен и красив, за да може да си пасне идеално с останалите контрасти и допринесе за уюта във вашия дом.

Ако си търсите удобни, красиви и стилни мебели за всекидневна, разгледайте нашите предложения. Убедени сме, че ще задоволим дори и най-претенциозните ви изисквания. Възползвайте се от нашите ексклузивни намаления.

Заповядайте в нашия магазин за мебели на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе №16 или позвънете на тел. 02 971 20 84. 

Очакваме Ви!

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати