Интериорни решения за прехода между есента и зимата
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Интериорни решения за прехода между есента и зимата

Интериорни решения за прехода между есента и зимата

Есенните багри и тяхната красота е достоен опонент на снежно-бялата зима. Ако вземем частица от цветната прелест на есента и я добавим към интериора ни, ще направим дома по-пъстър и позитивен. Добавяйки есенните красоти към ежедневието ни ще получите една толкова богата, наситена и топла палитра.

Всеки сезон си има своето очарование и ни кара да се чувстваме по-различен начин. Но как да заимстваме от есента и да я вкараме в дома. Идеите са безброй – точно като есента. Понякога е нежна и сдържана, друг път - по-ярка и дръзка. Ивсе пак очарователна и сгряваща, каша топъл коняк, ярка и опияняваща като червеното вино.

А каква е тя в света на интериора?

Червена и ярка

Този цвят може да присъства само като акцент или да бъде водещ. Може да го приложите в мебелите за кухнята или трапезарията, а защо не и в спалнята.

В следващите редове ще прочете кои са тенденциите в интериорния дизайн през 2020.

Неутрални тонове

Неутралните цветове никога не излизат от мода и това е една цветова палитра с помощта на която се връщаме назад във времето. Тези цветове ни носят спокойствие и уют в дома. Класическата мека мебел е допълнена с възглавници в неутрални нюанси и умерена доза лукс.

Минимализъм

Минимализъмът се превърна в тенденция на 2020, но не само в модата, но и при интериорния дизайн. Може да го видите в мебелите за всекидневната, като акцента там е добавянето на естествени камъни и масивна дървесина. Тези тенденции ще ги видите и при интериорните решения за банята.

Линиите и текстурите са изчистени до съвършенство и все са много тренди, дори и при масите. Може да ги намерите във всякаква геометрична форма и цвят.

Топлите пастелни тонове и тази година са много популярни при тапицираните мебели.

Акцент на сивото

Сивото е един от най-популярни неутрални тонове и може да го намерите в своите кремави и ленени нюанси. Тук отново този цвят е акцент на диваните в класически форми, а задължителната част към тях възглавниците.  Дървените подове са допълнени с пухкав килим, който внася много топлина и уют.

Обратно към природата

Природата ни помага да се свържем отново със заобикалящия ни свят, така че пренесете я и у дома. Как да стане това? Използвайте меки зелени нюанси при избора на мека мебел или помощната масичка в хола. Мебелите в спалнята нека да бъдат в неутрални цветове, а спалните завиква да бъдат акцента – може да заложите на шарка с горски животни или една друга наскоро нашумяла тенденция при интериорния дизайн – флоралните мотиви. Добавете винтидж лампа и не забравяйте да запалите любимата си свещ. 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Интериорни решения за прехода между есента и зимата в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати