Избор на офис мебели
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Избор на офис мебели

Избор на офис мебели

Хората прекарват много голяма част от деня си в офиса, ето защо мрачния интериор и неудобните офис мебели не са предпочитане и по никакъв начин няма да ги насърчат да дадат всичко от себе си и да бъдат удовлетворени.

Преди известен период от време в САЩ се е провело изследване, чиято цел е била да се установи дали служителите са доволни от обстановката. Указало се, че за някои от тях офис обзавеждането никак не им е харесало и не се чувствали добре в офиса. Това е било и най-голямата причина за липсата на желание за работа, продуктивност и креативност.  Хората заявили, че биха се чувствали по-добре, ако мебелите в офиса са удобни и покриващи техните потребности.

Ето няколко насоки, които ще ви помогнат при избора на офис мебели.

Старайте се да взимате под внимание желанията на служителите ви. Все пак те са движещата сила на фирмата ви и от тях зависи с какво впечатление ще останат клиентите ви. Дизайна и избора на подходящи мебели ще насърчи служителите да бъдат по-продуктивни. Надали някои ще се чувства добре да прекара 8 часа седейки на неудобен стол.

Осигурете достатъчно пространство на всички. Настоящата ситуация, предизвикана от пандемията напълно преобрази работното място. По-голямо внимание вече се обръща на безопасността и функционалността, отколкото на  интериорния дизайн. Задължително условие е офис мебелите да са съобразени с големината на офиса, да не бъде претъпкано и да се заложи на бюра с достатъчно място за съхранение и удобни столове.

От другата страна на нещата – хоум офиса

Голяма част от хората преминаха на работа от вкъщи. За някои това се оказа голямо предизвикателство, за други – това е начин на живот и ежедневието им не се е променило.

Какво е по-различното? Освен факта, че около теб няма шефове и колеги, ти разполагаш с удобството на дома си и можеш да се възползваш максимално. Ето няколко съвета, които биха ви били от полза:

  • Осигури си достатъчно светлина
  • Не се разконцентрирай с домашни задължения. Остави миенето на чиниите и приготвянето на вечерята за края на деня.
  • Преоблечи се с удобни дрехи, все пак не е необходимо да се обличаш официално.
  • Направи си офис кът с най-необходимите неща.
  • Заобиколи се от зеленина – цветята ще те заредят с много настроение
  • Ако имаш нужда от почивка – осигури си я. Сега имаш възможността да се отпуснеш 5 минути на дивана без никой да те безпокой.
  • Осем часа работа – някои хора когато са си в къщи работя повече. Не прави тази грешка, дай си почивка.
  • Бъди организиран и изпълнявай всички работни задължения
  • Пусни си лека и разтоварваща музика.
  • За финал ако се чувстваш скован и напрегнат, направи 10 минутна йога и ти гарантирам, че ще се почувстваш по-добре.

 

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Избор на офис мебели в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати