7 начина с помощта на които ще преобразите всекидневната си
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

7 начина с помощта на които ще преобразите всекидневната си

7 начина с помощта на които ще преобразите всекидневната си

Всекидневната е вашето кътче, където прекарвате по-голяма част от деня си и неминуемо идва един момент в които тя вече не ви носи това удоволствие. От момента в който сте я обзавели вече са минали няколко години и сега тя ви струва много остаряла. Това е напълно нормално, тенденциите в обзавеждането непрекъснато се изменят, както и вашите предпочитания.

Има няколко прости трикове с помощта на които ще преобразите дневната си, без да ви се налага да купувате скъпи мебели или да правите основни ремонти. Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да освежите обзавеждането на хола.

Вземете си нови възглавници

Това е най-бързия и лесен начин да освежите обзавеждането във всекидневната. Възглавниците са първите детайли, които хората забелязват, влизайки в хола. Макар и да са малък акцент в обзавеждането, те преобразуват помещението като му добавят повече цвят, елегантност и нова и визия.

Ако в момента имате едноцветни възглавници и искате да внесете по-интересни детайли може да заложите на модели с различни орнаменти, като например ресни, кожа и пискюли и да добавите още цветове.

Сменете стария и извехтял килим

Килимът прави интериорния дизайн по завършен, така че ако все още не разполагате с такъв може да го давите или да замените стария. Изберете си модел, който да „обедини“ стиловете на мебелите и текстила в едно.

7 начина с помощта на които ще преобразите всекидневната си

Пребоядисайте стените

Изборът на подходящ цвят е много важен, защото той предизвиква определени емоции и асоциации. Не е необходимо да пребоядисвате цялата стая, а само едната стена. Друга идея с която да преобразувате стените е да добавите огледало или някоя красива картина.

Пренаредете мебелите си

Това е най-бюджетният вариант от всички изброени до момента, защото не е необходимо да купувате нещо ново, за да преобразувате хола си. Само с едно пренареждане на мебелите, вие ще промените изцяло дизайна и атмосферата на всекидневната.

При пренареждането на мебелите се старайте да акцентирате върху визуалното въздействие. Какво се има предвид? Например, ако разполагате с голяма мебел в единия край на стаята, то тогава поставете подобен детайл от другата страна или добавете няколко по-малки детайли.

Сменете аранжировката на холната маса

Холната маса е централният детайл във всекидневната, така че аранжирането и или нейнотодобавяне, ако не разполагате с такава е прекрасен начин да разнообразите помещението. Върху масата може да подредите няколко елемента, като свещи и свежи цветя на хубава табла и с тяхна помощ да превърнете този семпъл акцент в нещо много красиво и стилно.

7 начина с помощта на които ще преобразите всекидневната си

Добавете зеленина

Растенията ще внесат повече живот и ще освежат пространството. С тяхна помощ буквално ще преобразите интериорния дизайн. Те са един наистина малък акцент, които ще си пасне с всеки стил и ще му добави още естетика и уют.

Съществуват безкрайни начини според които да подредите растенията. Ако предпочитате минималистичния начин на живот заложете на няколко растения върху масата или висящи на прозореца. Ако пък предпочитате другата крайност, а именно колкото се може повече, то  не се колебайте, а го направете. Едно е сигурно, които и от вариантите да изберете неминуемо ще внесете един по-разчупен и красив дизайн. И не забравяйте, че растенията като част от декора, никога няма да са демоде.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за 7 начина с помощта на които ще преобразите всекидневната си в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати