Избор на вътрешна интериорна врата
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Избор на вътрешна интериорна врата

Избор на вътрешна интериорна врата

Без вътрешните врати интериора е незавършен и не бихме могли да си го представим. Те заемат много важна част от помещението. Голяма част от хората не се замислят  предварително преди да започнат да ремонтират стаята си. За това е препоръчително имате някаква идея каква да бъде вратата, от какъв материал да бъде и какво да е нейното покритие. Това са важни въпроси над които да помислите преди края на ремонта.

Има много голям избор от интериорни врати от които човек може да си избере - Както от дървен материал, било то иглолистна или твърда дървесина или пък остъклени и формовани,  така и безброй стилове и големини.

Материалът от който са направени

Качественият материал е най-важната предпоставка при избора на интериорна врата. Именно поради тази причина трябва да изберете сигурен и надежден производител. Вратите се произвеждат от различни материали, а това означава, че всеки един от тях има своите предимства и недостатъци. 

Плюсът на вратата от дърво е издръжливост и екологичност. Минусът е, че не издържа на висока степен на влажност.

Пластмасовите врати от своя страна са доста по-евтини, устойчиви на висока степен на влажност и са лесни за поддръжка.

Алуминиевата врата е произведена от безопасен материал, не претърпява деформация и има висока степен на издръжливост. Тя ще внесе много елегантен свеж вид в интериора.

Стъклената врата се изработва от изключително издръжливи стъкла. Тя придава много разчупен и просторен вид на помещението.

Метод за декорация

Съществуват няколко типа декорация за врати, като при ламинираните са известни два варианта. Евтиният и ниско качествен вариант е ламинат върху хартия. Декорацията с по-доброто качество е ламинат върху фибростъкло.

Покритието на фурнированата врата е изработена от бързо растящи видове твърда дървесина. Боядисва се обикновено с тонирани антисептици. А, ако искате да внесете повече пъстрота и оригиналност може да я оцветите с  алкидна боя.

Не се притеснявайте да експериментирате, защото тя изсъхва изключително бързо, а също така и не е токсична. Покритието ще я защити от преки слънчеви лъчи и гъбички.

Думата „дървен масив“ най-често се свързва с изделие от естествено дърво. Причината масивната врата да е много тежка е, че тя е изпълнена с ПДЧ или МДФ. Това повишава издръжливостта и спомага за шумоизолационните и качества.

Стандарти при размера на врата

Известни са два стандарта при размера на вратите. Единият е евростандарта, като при него височината на вратата е 2.1 метра, а другия е руския. При него височината е 2 метра. И при двата варианта ширината е в порядъка между 60 до 90 см.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Избор на вътрешна интериорна врата в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати