Евтин ламинат – защо да не го поставяме в дома си?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Евтин ламинат – защо да не го поставяме в дома си?

Евтин ламинат – защо да не го поставяме в дома си?

Пазаруването на най-евтиния ламинат носи определени рискове, особено в случаите, които подовата настилка е изработена от непозната фирма без сертификат за качество, който е задължително да се представи. Именно поради тази причина специалистите в бранша няма да ви посъветват да поставите такъв модел ламинат в жилищните помещения, които ще обитавате постоянно. В повечето случай евтиния ламинат се характеризира с ниско качество и липса на екологичност.

Към категорията на най-евтините ламинати се причисляват руските, турските и китайските модели, които може да ги намерите на пазара в изобилие. Ще забележите също така и че в големите строителните магазини се предлагат евтини ламинати, произведени специално за тях, а качеството и екологичността им също не е много сигурна.

В повечето случай след извършването на ремонтни дейности в жилищните участъци, собствениците се оплакват от силно главоболие, болки в гърлото и повишена умора. Това може да се дължи на употребата на ниско качествени строителни материали. Аналогични на тези проблеми се проявяват и при използването на евтин, но красиво изработен ламинат.

Защо ламинатите се пускат на много ниска цена?

Причините са наистина много и сред тях може да са:

  • Стара колекция
  • Застояла стока на склад
  • Дефекти – счупена сглобка, цветово разминаване и т.н.
  • Неочаквано ниски продажби

Ние от мебелна къща Канор ви уверяваме, че  купувайки си промоционален артикул, вие ще получите висококачествени мебели на достъпни цени. Целта ни е всеки човек да има възможност да се сдобие с красив и модерен дом, обзаведен така както на вас ви харесва, а именно уютно, приветливо и креативно.

Не мислете повече, а посетете нашите мебелни магазини – мечтите вече не са само сън, а стават реалност, благодарение на мебели Канор.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Евтин ламинат – защо да не го поставяме в дома си? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати