Какво трябва да знаем при купуването на интериорна врата?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Какво трябва да знаем при купуването на интериорна врата?

Какво трябва да знаем при купуването на интериорна врата?

Какъв да бъде материала на интериорната врата?

Най-използваемият материал за интериорна врата е MDF или HDF. Тук е важно да се вземе под предвид най-вече устойчивостта и здравината. На този етап има голям избор от суровини за производството както на врати, така и на мебели. Необходимо е да установите дали за вас е важно интериорната вратата трябва да бъде здрава и по-точно какъв процент здравина очаквате да има тя. Естествено бихте могли да се спрете и на интериорна врата, чиито материал е масивно дърво.

Какъв е вашия интериорен стил?

Следващият етап е да разберете какъв е стила на интериорния дизайн във вашия дом -  класически, сюрреалистичен  или модерен. Многообразие на елементи, интересни извивки на фурнира или изчистен и семпъл тип. Изобилието от различни типове, материали и дизайни на интериорните врати е голямо или с други думи казано има за всекиго по нещо. Изборът от цветови контрасти е голям, така че бъдете наясно дали искате светли тонове, създаващи по- голям простор или тъмен тон, които намалява оптически пространството, но пък придава по-стилен и скъп вид.

За коя част от дома ви е необходимо да поставите врата?

Ако трябва да поставите врата на баня е необходимо преди всичко да разберете  дали тя ще се мокри. Ако отговорът е „Да“, тогава поставете алуминиева врата или интериорна с водоустойчиво покритие. Друга  разновидност е стъклената врата към която бихте могли да поставите и PVC фолио, което ще придаде още по-интересен вид. Или пък поставете обикновена влагоустойчива интериорна врата в случаите, които имате душ кабина.

Какъв е вашия бюджет, който сте определили за покупката на интериорна врата?

Искайте  предварително да Ви бъде изготвена оферта за крайната сума на избраните от вас модели.

Определете какъв ще бъде размера на интериорната врата

 За да получите точната сума за изработката на вашата врата е необходимо да й вземете  размерите в чист строителен отвор – височина, ширина и зид. Ако все пак не сте наясно как точно се вземат обърнете се към специалист или помолете да ви изпратят компетентно техническо лице.

Разпитвайте за всичко, за което се досещате преди да поръчате интериорната врата.

Все пак не всеки разбира какви са тънкостите при избора на интериорна врата, така че не се колебайте да питате за всичко за което ви хрумне - консултантите в шоурума са точно за това, да ви бъдат от полза и да са максимално точни в разясненията, относно отговорите на въпросите Ви.

Необходимо е интериорната врата да се монтира последно

Или казано с други думи - първо да е поставена подовата настилка, стените да са боядисани или облепени с тапети и да сте приключили с ремонтните дейности. Сега вече след като сте завършили всичко, поставете интериорната врата.

Отделяйте повече време преди да поръчате интериорната врата

Посетете магазина по-рано, не чакайте до последно. Вратата, която сте си харесали може да не е налична и да се наложи да се достави или изработи.

И накрая - имайте повече търпение

Всяка ремонтна дейност или дори най-малкото освежаване изисква както средства, така и време. Хубавите и най-вече висококачествени неща – в този случай интериорни врати, никога не стават от днес за утре!

 

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Какво трябва да знаем при купуването на интериорна врата? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати