Дали да поставя ламиниран паркет в кухнята?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Дали да поставя ламиниран паркет в кухнята?

Дали да поставя ламиниран паркет в кухнята?

Кухнята е може би най-използваната стая във всяко жилище, поради тази причина е много важно тя да е лесна за почистване и същевременно да излъчва топлина и приветливост. Разбира се, там е мястото, където подготвяте храната за семейството ви, ето защо поддържането на добра хигиена е изключително важно.

 

Ламинираният паркет е перфектния избор за всяка кухня, именно защото е лесен за поддържане и може да намерите богат избор от различни десени, които да подхождат на интериорния дизайна на кухнята ви.

 

Добър вариант за избор на цвят на ламинирания паркет е натуралния. Той разполага с варианти за различни нюанси и текстури. От декор на трислоен паркет до такъв с по-светъл дървесен декор или дори такъв със скандинавски стил – изборът е голям.

 

А за да бъдете в крак с интериорните тенденции ви препоръчваме тъмните ламинати. Тъмният цвят като цяло прикрива доста успешно следите от замърсявания и дребни частици и не се забелязват толкова колкото при светлите декори.

 

За онези от вас, които се притесняват да поставят ламинат в кухнята си, тъй като той може да се надуе от едно хипотетично наводнение, бихме предложили следното решение. Доверете се на нашите ламинирани паркети със система за издръжливост на влагата – „АкваТек“. Не се притеснявайте благодарение на импрегнирания пласт хартия се предотвратява проникването на влага от пода в ламината.

 

Независимо какъв е изборът ви, ламинираният паркет е подова настилка, предлагаща се в изключително много разновидности, а и е на достъпна цена. Ние вярваме, че ще откриете перфектния декор, който ще отговаря на интериорния дизайна на кухнята ви.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Дали да поставя ламиниран паркет в кухнята? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати