Блог Мебели Канор | Всичко за Мебелите, Вратите и Ламинатите | Блог Мебели Канор
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Да изберем паркет – бързо и успешно

Публикуване от:     Паркет      0 Коментари  Видяно (220)
На всеки, който се заема с ремонти у дома или на обществена сграда, му се е случвало да се ядосва, когато стигне до пода и види пропуските при поставянето на паркет. Тогава се търсят спешни и ефективни решения за поправяне на стари грешки.

Насоки за избор на интериорна врата

Публикуване от:     Врати      0 Коментари  Видяно (332)
Ако се намирате на етапа, в който обзавеждате вашия дом и все още не сте решили на какво да се спрете при избора на вътрешни врати, то може би в този материал ще ви помогнем да се ориентирате в това кое би било най-подходящо за дома ви и вкуса ви.
Естественият паркет е непреходен, класика и идеална подова настилка за всеки дом. Осигурява топла и приветлива атмосфера, като същевременно е издръжлив и лесен за поддръжка. С подходяща грижа и поддръжка, вашият паркет може да издържи много години. Ето няколко съвета как да поддържате вашия паркет в най-добрия вид

Избор на естествен паркет

Публикуване от:     Естествен паркет      0 Коментари  Видяно (523)
През годините естественият паркет е предпочитан от човека. Това е един екологично чист продукт, който притежава невероятно изящество и неповторим външен вид.

Защо правилният избор на интериорни врати е важен?

Публикуване от:     Врати      0 Коментари  Видяно (450)
Интериорните врати са задължителни за вашия дом, те добавят сигурност и стил. Често вратите не са първото нещо, за което мислите, когато започвате ремонт, но те са дизайнерски елементи, които добавят акцент към цялостния вид на домът ви.
Showing 1 to 5 of 126 (1 Pages)

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати