Подови настилки подходящи за една очарователна детска стая
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Подови настилки подходящи за една очарователна детска стая

Подови настилки подходящи за една очарователна детска стая

Подовата настилка за стаята на вашето дете трябва да покрива тези изисквания, за да може да сте сигурни, че сте избрали най-доброто:

  • да бъде хипоалергична
  • да бъде антистатична
  • да бъде устойчива
  • да бъде практична

Настилката трябва да бъде топла и екологично чиста, защото малчуганите обичат да прекарват дълго време на земята, унесени в някоя любопитна игра.

Ламиниран паркет

Ламинираният паркет е един от най-търсените настилки, той ще бъде винаги актуален,  а леснотата му при редене е голям плюс. Ламината не задържа замърсявания, а почистването му е много лесно. Това се дължи на най-горния защитен слой. Той е изключително устойчив на надраскване, което несъмнено е още един плюс,  когато стане въпрос за безкрайните игри на децата.

Не се притеснявайте от разливане на течности или употребата на парочистачката, защото нашите ламинирани паркети са снабдени със система за издръжливост на влагата – „АкваТек“.

А ако искате да влизате възможно най-безшумно в детската стая доверете се на ламинираните ни паркети с шумоизолиращата подложка на SilentPro или системата на Comfortec. Те са иновативното решение с което ще намалите шума в стаята до 60%. Бъдете напълно спокойни и стъпвайте уверено.

Класически паркет

Класическият паркет от дъб е най-популярния сред подовите настилки от естествена дървесина. Изработен от екологично чисти и естествени материали, той е достатъчно устойчив, за да не поддаде дори и на най-храбрите съревнования с детски колички. Освен с отличните си технически свойства, дъбът притежава и една от най-красивите текстури. Полагането на паркета се осъществява върху грундиран и обезпрашен под, посредством залепване със обособено за целта лепило. Така възможността за поява на скърцане или други неприятни експлоатационни дефекти напълно се изключва. Бъдете напълно уверени, че ще стъпвате по възможно най-тихия начин. Покриващ всички изисквания, благодарение на топлотата си, красивата шарка и екологичност, дъбовия паркет е несъмнено лидера сред подовите настилки.

Трислоен паркет

Трислойният паркет също спада към естествените подови настилки и се явява като алтернативния избор на масивния паркет. Той притежава красивите текстури и здравината на масивния паркет и е чудесен избор за детската стая.

Постигането на пространствена устойчивост и издръжливост при измятане е благодарение на трите пласта естествено дърво, които са разположени перпендикулярно един върху друг. Ако искате да поставите подово отопление избора на трислоен паркет няма да ви попречи по никакъв начин. Той е отговаря дори и на най-претенциозните условия за качество и дизайн и се превръща в един от най-желаните подови настилки за жилището.

 

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Подови настилки подходящи за една очарователна детска стая в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати