Насоки при избор на холна маса
Гарантирано качество от Канор - онлайн магазин за мебели,паркети и врати

безспорно качество на Мебели, Паркети и Врати

Насоки при избор на холна маса

Насоки при избор на холна маса

Холната маса е задължителен атрибут при обзавеждането на един изискан и спретнат хол, без оглед на размерите му. Холната маса допринася за комфорта и практичността на дома. При избора на холна маса за вашия дом може да обърнете внимание на следното:

Материалът на холната маса – ако разполагате с малък дом, то стъклената маса е може би вашия най-добър избор, поради това, че стъклото създава илюзия за повече обем. Дървеният материал предоставя  необходимия комфорт на вашия дом и е перфектен избор, ако желаете да сменяте често интериора. Холната маса от бамбук или ратан внася по-екзотичен стил. Мраморната масичка пък стои тежко, създава усещане за благородност, но това е доста ангажиращ избор по отношение на останалата част от обзавеждането.

Функционалността на холната масичка е най-голямото ѝ предимство. Някои маси разполагат с плот, който може да се размества или отвори. По този начин може да се сдобиете със своеобразен шкаф за алкохол или отделения за списания, книги и вестници. Други холни масички разполагат с функцията да се разширяват и по този начин може да съберете повече хора.

Оригиналният дизайн превръща холната маса в ключов елемент от мебелировката във вашето помещение. Разнообразието при холните масички дава възможност тази мебел да се върже по подходящ начин и с най-абстрактния интериор. Една по-разчупена форма, обагрена с различни цветове или възможността да се преобразява в различни форми, прави холната масичка подходяща за всякакъв стил.

Подходящият стил на холната маса я прави удобна за използване при различни нужди и ситуации. Изборът на холна маса тип табуретка, например, може напълно да пасне с меката мебел във вашата стая. Голямо предимство е, че тапицерията, с която е покрита масичката, може да се изчисти лесно с помощта на професионални препарати. А ако искате да предотвратите този проблем с изцапването и да направите масичката по-стабилна, можете да сложите стъкло. 

Tags: мебели, мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня

.....................................