Мебели за спалня в стил „Шаби шик”
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Мебели за спалня в стил „Шаби шик”

Мебели за спалня в стил „Шаби шик”

 „Шаби шик” (в превод от английски език – „износен шик“) е стил в интериорния дизайн, който се заражда в Англия през осемдесетте години. За някои хора този стил е достоен за възхищение. Това се дължи на естествения вид,  произлизащ от състарениядекор и успокоението, което носи. За други той е твърде нежен и доста непрактичен. Макар че мненията на хората се разминават, безспорен е фактът, че „шаби шик” обзавеждането е един от най-нашумелите стилове през последните две десетилетия. На този етап „шаби шик” е по-известен от всякога и се прилага при обзавеждането на спални.

Главният акцент на „шаби шик”е върху комфорта, който се внася в спалнята и атрактивната смесица от винтидж и античност. Този стил може да ви предложи много варианти за обзавеждане на спалнята и ще ви даде възможност да внесете своята индивидуалност в дизайна.

Античните и винтидж-детайли са от първостепенно значение за мебелировката ви в спалнята. Изключително подходящи са всички гардероби и спални със състарени повърхности. Те придават оригинален и автентичен вид на обзавеждането.

За декорирането на спалнята в стил „шаби шик” голяма роля имат оригиналните детайли и винтидж-огледалата. Макар че бялото е най- удачният и приложим цвят при обзавеждането на спалнята в „шаби шик”- стила, бихме могли да ви предложим и още варианти. Пастелните нюанси са великолепен избор при интериорния дизайн в този стил. Те идеално подхождат на „шаби шик”и, що се отнася до обзавеждането на спални, предлагат решение, с което не бихте сбъркали.

Много лесно можете да добавите и нотка бохемския стил, като аранжирате спалнята с декоративни възглавнички в розово или тъмнозелено. Те се открояват идеално на фона на светлите винтидж-нюанси и придават бохемска очарователност на интериора.

Без значение от стила, най-важната мебел в спалнята е леглото. Най-подходящи модели спални при „шаби шик”-стила са тези с рамка от ковано желязо или с дървена табла. Именно този тип легла спомагат за постигането на уютната и комфортна обстановка във вашата спалня.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Мебели за спалня в стил „Шаби шик” в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати