Малкият хол – перфектен и уютен
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Малкият хол – перфектен и уютен

Малкият хол – перфектен и уютен

Холът е олицетворение на личността и поради тази причина следва да бъдем доста съобразителни за правилното обзавеждане, грешките трябва да се сведат до минимум. Холът е място, където семейството прекарва голяма част от свободното си време в четене, гледане на телевизия, безкрайни разговори до зори и посрещане на дълго очаквани гости.

Как да бъде разпределен хола е решение на семейството, но се наблюдава тенденцията той да не е отделна стая, а част от кухнята и трапезарията. Човек се нуждае от достатъчно място, за да може да се чувства удобно и уютно. Това означава, че разположението на мебелите трябва да бъде правилно. Факт е, че не всеки може да се похвали с голямо пространство, но това не бива да ви отчайва. Съществуват много идеи благодарение на които можете да превърнете малкия хол в перфектната стая за отдих.

Като за начало може да преструктурирате мебелите така, че поне визуално да уголемите хола. Ако разполагате с по-малки като размер мебели, е напълно възможно да превърнете хола в уютно място, което няма да ви се иска да напуснете. Друг интересен прийом, който може да се приложи, е умелото съчетание на цветова гама и аранжировка. Пастелната палитра придава по-голям обем на пространството, а, ако заложите на такъв нюанс и на тапетите, за желаната визия на хола е добре те да бъдат с вертикални ивици. По този начин ще направите хола да изглежда по-висок.

Много внимателно трябва да  се подходи към следващия вариант – визуалните цветови контрасти.  Само с един акцент можете да се придаде така желаната свежест в хола.

Ние от „Мебели Канор“ ще да ви помогнем с правилното съчетаване на цялостното обзавеждане в хола. Разполагаме с богат избор от шкафове, модули и етажерки за стена, декоративни витрини, холни и помощни масички. Всеки един от елементите в хола може да бъде съобразен, както цветово, така и правилно композиционно. Можем да предложим доста креативни идеи, които да задоволят всеки вкус – шкафът за телевизор в хола, може да се превърне в скрин за спалнята и обратното. Така, че не се колебайте да ни потърсите.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати