Какво говори за вас входната ви врата?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Какво говори за вас входната ви врата?

Какво говори за вас входната ви врата?

В случай, че желаете да разберете що за човек е някой, спрете се до входната му врата. Според китайската и древногръцката архитектура входната врата е ключът към разкриването на характера на човека. В наши дни това се е запазило като символичен облик на индивидуалността и в следващите редове бихте могли да се запознаете с някои различни стилове на входните врати.

Червена врата: Тя е характерна за стила „Фън шуй“ и според философите е като магнит за положителна енергия. Аленият цвят на входната врата в Америка изобразява гостоприемството към търсещите подслон пътници. Този нюанс на врата би  бил перфектно допълнен стилово от един  по-семпъл дизайн на дома. Ако сте се спрели на този цвят, то вие сте жизнерадостни, изпълнени с живот и отзивчивост, но не обичате да поемате рискове, стремите се  да допускате само положителна енергия във вашето жилище.

Врата, пригодена и за вашия домашен любимец: Дизайнът тук е семпла изтънченост, която е характерна за края на 19 век. Нюансите биха могли да бъдат тъмни и неутрални, подхождащи за всеки тип. Специфичното е, че вратата е съобразена с желанието на вашия любимец да надникне и види кой стои пред нея. В случай, че това е вашия избор, то вие сте отзивчиви и безкрайно мили, но все пак имайте едно наум, че не всички притежават вашия добродушен характер.

Разнообразие от стилове: Този вариант символизира неокласическия градски тип. Изобилието от цветове подсказва за скандинавски дизайн. Изборът на бял цвят на врата подсказва за чистия и спретнат облик на жилището. Розовият цвят е подходящ за пламенните личности.

Сигурност предложена от Средния Изток: Този тип входни врати изобразява един пъстър и необикновен свят и създава илюзията,  че се намирате в приказен сън. Дизайнът на входната врата е напълно традиционен и допълнен  със детайлни рисунки – стил от класическата мароканска архитектура. Ако това е вашия стил, то вие обичате всеки детайл да е изпипан и притежавате дружелюбен характер.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати