Грешки при обзавеждане на хол
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Грешки при обзавеждане на хол

Грешки при обзавеждане на хол

Обзавеждането на новия дом може да се окаже голямо приключение, изпълнено с много настроение. Разбира се, стига да знаем как да го направим уютен и красив, а не просто да запълним стаята.

На пръв поглед в интериорните списания мебелите за хол изглеждат така, че всички пасват идеално на интериора. Но това не означава, че всеки може да аранжира своя хол според изискванията и основните принципи в дизайна.

Купуването на мебели за хол без точно взетите размери е една доста срещана грешка. За да може да направите дома си стилен и уютен, не е достатъчно просто да отидете и да грабнете диван от списанието, което се разглеждали. Добре е, когато започвате да аранжиране своите мебели за хол, да си начертаете скица или просто да се възползвате от компютърните програми за моделиране.

Според интериорните дизайнери в обзавеждането на хола трябва да се акцентира върху три фокусни точки. Те могат да бъдат камината, снимката с кучето или цветето в ъгъла. Трябва да се отбележи, че по никакъв начин те не трябва да бъдат закривани, а да се набляга върху тях.

Поставянето на мебелите в хола под ъгъл ще създаде илюзията, че сте „отрязали“ стаята. Разбира се, това, че има хора, които предпочитат да поставят мебелите си по диагонал, не означава, че е  най-правилния избор, освен ако не притежават огромно помещение.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Грешки при обзавеждане на хол в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати