Интериорни решения и различни типове паркет
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Интериорни решения и различни типове паркет

Интериорни решения и различни типове паркет

От консервативен - до модерен - ДЪБОВ паркет

Дъбът е неслучайно „класиката" при паркетите. Той е устойчив, излъчва естествена сила и въпреки своята често рустикална визия, дискретно подчертава различните интериорни стилове - от консервативен до модерен. Дъбът, във всичките си нюанси - светли и тъмни, е една от най-предпочитаните дървесини при подовите настилки.

Неповторим и впечатляващ - дъбов паркет Савидж

Със силно изразената си структура Дъб „Савидж" предлага така модерната в момента агресивна и жива подова повърхност. Елементите на структурата, като по-големи чепове, пори, дори и съзнателни наранявания, придават на тази селекция свой собствен стил и характер.

Модерният дизайн - избелен дъбов паркет

Белият паркет придава на помещението дискретна елегантност и простор. В комбинация със ярки цветове в останалите компоненти на интериора се получава изключителен контраст и равновесие. Но също и дизайнът „тон в тон" е изключително успешен, когато избеленият дъб се комбинира със светли, изчистени - топли или студени нюанси.

Buk_paren_1Красотата на нестандартното - дъбов паркет

Дъбът е кралят на дърветата. Той излъчва гордост, сила и непреходност и придава на интериора неповторимо излъчване. В по-тъмните си нюанси дъбът придава на помещението екзотичен и същевременно луксозен вид. Той се съчетава успешно както с рустикална, така и с изчистената, модерна мебелировка.

Силата на слънцето, събрана в дървесината - парен БУКОВ паркет

Пареният бук не понася безличието. Той впечатлява без да се натрапва. Със своя червеникав нюанс той е перфектният вариант, за хората, които обичат топлия, южняшки стил. Той придава на помещението слънчева атмосфера и напомня на така жадуваната ваканция. Въпреки че също перфектно се комбинира с модерните мебели и цветове, придава на интериора неповторима интензивност и предразполага към релаксация и добро настроение.

Светлите моменти - светъл буков паркет и паркет от клен

Който обича светлите тонове, не може да подмине дървесини, като клена и светлия бук. Въпреки, че оставят впечатлението за слънце и топлина, те перфектно се вписват в концепцията на един дискретен, изчистен и леко „студен" модерен интериор.

Jarrah_1_1Да изживееш страстта - паркет от екзотична дървесина.

Копнежът за приключения и екзотични моменти, за несравнимата страст на ориента. С дървесини като мербау, ярах и ироко, орех, ятоба, венге, камбала ще изживявате всеки ден магическото настроение на далечните земи.

Живописни акценти - паркет от американски орех и череша

Това са дървесини, които са толкова живи, агресивни и контрастни, че сами по себе си представляват акцента в помещението. Тази „живописна картина" на пода, комбинирана с дискретни цветове по стените и изчистени мебели, с добавка на един или два ярки цвята, никога няма да Ви омръзне.

Подови „украшения" от различен тип - Африкански дъб и венге

Луксозни и „скъпи", като ахата, изпълнени с тъмни тайни и същевременно самонадеяни, както трябва да бъдат всички естествени материали. Тези дървесини придават на модерния интериор сила и неповторима изразителност. С кадифената си повърхност и топло, дълбоко излъчване, те се съчетават перфектно с модерните в момента цветове и материали и образуват с тях едно завършено цяло.

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Интериорни решения и различни типове паркет в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати