Дизайн и интериорни решения
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Дизайн и интериорни решения

Дизайн и интериорни решения

Магазин КАНОР предлага обзавеждане за оформяне на вътрешното пространство с богата гама от мебели за хол, спалня, офис или работно помещение, трапезария, кухня и антре. Моделите на "КАНОР" съчетават практичността, събрана в изискан дизайн, дават ви решения за всякакъв вид помещения - традиционни и модерни. Вътрешното пространство в дома е мястото, където човек трябва да се почувства уютно и спокойно. Затова говорим за необходимост и завършек на всеки интериор - това е индивидуалната класика, която съживява вашия дом. Мебели „КАНОР" са многофункционални, даващи възможност за оформяне и постигане на единен стил в единно пространство.

Холни маси

Холните маси от колекция „КАНОР" са произведени от масив с изкуствен фурнир, в съчетание със стъклен плот, което не тежи и не се натрапва в пространството, а в същото време придават елегантност и стил. Предлагат се в три цвята на фурнира: венге, череша и бял дъб. Повечето от моделите маси са замислени и изпълнени със скрити чекмеджета, едновременно полезни и стилни, или с така нареченото „касетиране" под стъкления плот, което ви дава възможност да проявите собствения си вкус при декорация и аранжиране. Повечето модели маси се предлагат в два или три различни размера, което е голямо улеснение за запазване на единния стил при обзавеждането на различни по размер пространства. В съгласие със съвременния начин на живот, отразяващ се неизбежно и в оформяне на вътрешното пространство на дома, холните маси са в единен стил и с трапезарните маси и шкафове . Обзавеждане за трапезарияМаси за трапезария с марка „КАНОР" са за всеки вкус и всяко желание. Маси за трапезария „КАНОР" имат масивна дървена конструкция, масивен дървен плот или плот от закалено стъкло. Стъклото присъства активно във всеки един модул или маса (холна или трапезарна). Използването му в интериора прави помещенията да изглеждат по светли, по-богати, а самите мебели по-ефирни и елегантни.Това им придава съвременно звучене. За всяка композиция, избраният цвят и форма са от съществено значение, за да се създаде атрактивна визия, от една страна, и в същото време уникалност, която по естествен път се вписва в цялостния интериор. За малки пространства трапезарните маси са с възможност за разтягане при необходимост. Обковът е елегантен и допълващ дървения елемент, а начинът на разтягане е опростен до максимум, без да е необходимо усилие при разтягане или събиране на масата. Маси за трапезария на „КАНОР" доказват, че дори и с механизми за разтягане, те могат да бъдат елегантни и със стил.

Обзавеждане на хол и трапезария

Обзавеждане за холШкаф (комод) за обзавеждане на хол и трапезария Специалистите от „КАНОР" вече близо 10 години се опитват да разчупят представите за масивно и тежко обзавеждане. Убедени сме, че и с малко на брой шкафове може да постигне функционалност. Като самостоятелни шкафове-модули, можем да предложим широка гама от композиции - трапезарен шкаф(комод),скрин, контра-витрина(бюфет) и малогабаритни шкафчета за запълване на нишки и чупки. Разнообразието от размери, комбинацията от чекмеджета, плъзгащи врати - стъклени и плътни, отворени ниши, рафтове и етажерки, правят всяка композиция уникална.

ТВ шкафовете, предвиждат специално място за вашия телевизор и аудио техника. ТВ модули или шкафове, започват от размер (на дължина) 1,10 и стигат до 2.40, което предоставя възможност за използване на всякакъв вид техника. За естетичност и улеснение гърбовете на тези шкафове са със специални отвори за кабелите. Височините на модулите са съобразени със стандарта за мека мебел. При някои от тези модули има възможност за съчетание с витрина или допълнителен модул с чекмеджета, които си остават необходимост за всеки вид помещения.

Контра-витрините са с индивидуално осветление. При някои модели на ТВ-шкафовете е отредено специално място за вашите СD-та. За завършек на всяка композиция предлагаме и елегантни стенни шкафове и етажерки. Стенните шкафове повтарят, стила и материалите на стоящите шкафове, маси за хол и трапезария. Те могат да бъдат с плътни врата, стъклени (матирано бяло или прозрачно стъкло) в алуминиева рамка, плъзгащо се по цялата дължина на шкафа. Етажерките могат да бъдат с едно или две рафтчета, които допълват елегантния дизайн на мебели „КАНОР". Във всеки един модул се усеща идеален синхрон между форми, детайли, цветове и материали.

Спалня

При леглата са избрани два от най-масово ползвани размера за матрак: 1500х2000 и 1800х2000. Спалните легла са снабдени с красиви алуминиеви крачета, с възможност за нивелиране на леглото, в случай че подът не е равен. Всеки модел легла носи своята индивидуалност, различавайки се по таблата. За по-малки помещения предлагаме легла с контейнери (за използване на пространството под леглото) или с чекмеджета. Това ви спестява натрупването на скринове или излишни шкафове. Във всеки един от цветовете предлагаме гама от нощни шкафчета, като всеки модел от тях се придружава с два вида комоди: с по-голяма дължина и с по-малка височина и обратното.

Това прави серията много гъвкава, с възможност да се използва за различни по площ помещения. Гардеробите са задължителен елемент от обзавеждането на един дом, хотел, дори и обществено помещение. Ние предлагаме основно два вида гардероби, като вида се определят от начина на отваряне - с плъзгащи врати или с отваряне на панти. Модулният принцип дава възможност за по-пълноценно използване на пространството, определено за гардероби. Като визия вие може да избирате в един цвят или съчетание на основния цвят на фурнира и бяло така наречения „японски тип врата". Гардеробите са оборудвани с рафтове, лост за закачалки, вградени чекмеджета със заключване, някои от гардеробите имат възможност за вграждане на механизъм за панталони. Освен стандартното оборудване към всички гардероби могат да бъдат прибавяни рафтове.

Обзавеждане за антре

За да предложим наистина пълно вътрешно оформяне в един стил и една линия, не трябва да пропускаме и антрето, което, не на последно място, трябва да бъде перфектно оборудвано, без излишни мебели. Антрето е прозорец към цялостния облик на вашия дом. Затова сме помислили и за него като предлагаме обзавеждане за антре - три модела портманто с огледало и няколко модела шкаф за обувки, които да допълнят интериора на вашето антре и всичко да изглежда подредено и чисто до съвършенство. За мебели „КАНОР" са от значение и най-малките детайли: обков, метални и стъклени части, плъзгащи врати, рафтове и т.н. И така - това сме ние, „КАНОР". Всеки наш продукт е премислен, избран с любов и грижа. Мебелите на „КАНОР" са с високо качество - това обещаваме на нашите клиенти. Надяваме се да намерите своя стил и душа в нашите мебели.

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати