Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!

Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!

Смайването е първото впечатление, именно точно този ефект е искал да постигне нашия дизайнер със своите концепции. Представяме Ви проектите на дизайнер Росица Краева, съвместно с мебели и подови настилки от "КАНОР"

1. Еднофамилна къща Уникална идея, постигната с евтини артикули за цялостен интериор и екстериор. Започна се с „хирургическа” намеса на внедряване на цепен камък, както външно така и вътрешно.

12
3

 

Решението за парапет от ковано желязо и усвоената тераса за паркет от мербау се превръща в невероятен естетически магнит.

45
6

Стените с декоративна мазилка освен неподозирана визия съчетават и лесната поддръжка.

Силно въздействие прави Г-образен гипсокартон – изцяло проектиран и направен с осветление, както и внушителна по мащаби декорация на тавана.

810
912
11

От входното антре се влиза в трите условно разделени „зони” – за представителни нужди, за ежедневие и спалня: Зона Мека мебел:

1314

Зона Кухня – по индивидуален проект: ПДЧ гланцирано (прекрасна имитация на МДФ). Маси и бар плотове направени с лакобелно стъкло.

1517
16

 

Подова настилка – паркет в комбинация с гранитогрес.

Зона Спалня - Използвано легло КАНОР розово-лилава концепция най-добрата според Фън шуй.

1921
2022

Съвсем различно изглежда онази част от къщата, в която е царството на децата. Стаята е носител на собствен дух и характер без да се натоварва от излишни мебели. Интересни са рафтовете с осветление и гипскартоновата облечена колона.

2325
24

Радвайте се на постигнатия ефект - уникален и индивидуален, дизайнерски но същевременно на атрактивна цена, уютен и иновативен и най-вече собствен красив дом. 2. Как се вдъхва живот на панелното ни жилище? В този апартамент, нашия дизайнер успява да разпредели помещението в пространството, започвайки от подовата настилка, мебели, аплици, тапети и бои до цялостно завършване на интериора. Ефектът е поразителен - домът, в който ЖАДУВАШ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ.

2726
3028
3231
33

От внимателно подбраните декори и цветове, помещението надскача представата за панелна „кутия” и без да се натрапва, привлича с вида си на напълно завършено пространство и жилищна хармония. 3. Домът, който всеки мъж би искал да има.., Всяко едно кътче в апартамента е попило емоциите навяващи любов и "още нещо". Именно този интериор провокира множество бурни сбирки и купони. Силния червен акцент на стената и уникално съчетание на модули и врати от "КАНОР" е носител на вдъхновение.

3436
3537

Спалнята внася нетрадиционна геометрия и светлина. В общия план на интериора, всеки елемент от обзавеждане до най-дребния детайл участва, като единна неделима част от цялостната творческа концепция и активно съдейства за изграждането на характера на дома.

3841
39

Интересно е разиграна „мократа” територия. Сивият „растер” е закачливо направен от плочки и прозрачната стена, отделяща душа и сухата мивка

И накрая - проект „Пълна промяна” е към своя край. Надяваме се, че прекарахте приятно. Дано гордия домакин да не изпитва трудности с „подсказване” на гостите, че партито е свършило.

4. Детски центрове „Островът на съкровища” и „Приказка без край”

Детската стая! Как трябва да изглежда? Дали трябва да се хареса и на възрастните и на децата? На каква цена ще се постигне оптималната подредба? А ако тя е предвидена за повече възрастни и малчугани? На всички тези въпроси отговаря дизайнер Росица Краева със създаването на детски центрове. „Островът на съкровищата” е проектиран и построен така, за да допада и на малчуганите, и на възрастните. В „Кът за възрастни” е постигнато безконфликтно съжителство на модни елементи, загатнати в някои от мебелите и класически десени в пердета и тапети.

4244
4345
4746
akva

В „Кът за малчуганите” интересен акцент е „ВУЛКАНЪТ”, изработен специално от създателите на „ Златния скункс”.

4849
5451
5053
52

В концепцията „ Приказка без край”, освен за малчугани, съществува отделение и за по–големи деца.

5655
5758
6059
6163
62

И така, в заключение можем да споделим нашата философия, с която използваме интериорния дизайн като инструмент за социална интеграция. Нашите решения успяха да „счупят” бариерите на стандартното и баналното.

Автор: С. Петров/А.Сверисон

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център! в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати