Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!

Как да направим къща от А-Я, от кота 0 до покрив, частен дом, панелен апартамент и детски център!

Смайването е първото впечатление, именно точно този ефект е искал да постигне нашия дизайнер със своите концепции. Представяме Ви проектите на дизайнер Росица Краева, съвместно с мебели и подови настилки от "КАНОР"

1. Еднофамилна къща Уникална идея, постигната с евтини артикули за цялостен интериор и екстериор. Започна се с „хирургическа” намеса на внедряване на цепен камък, както външно така и вътрешно.

1 2
3

 

Решението за парапет от ковано желязо и усвоената тераса за паркет от мербау се превръща в невероятен естетически магнит.

4 5
6

Стените с декоративна мазилка освен неподозирана визия съчетават и лесната поддръжка.

Силно въздействие прави Г-образен гипсокартон – изцяло проектиран и направен с осветление, както и внушителна по мащаби декорация на тавана.

8 10
9 12
11

От входното антре се влиза в трите условно разделени „зони” – за представителни нужди, за ежедневие и спалня: Зона Мека мебел:

13 14

Зона Кухня – по индивидуален проект: ПДЧ гланцирано (прекрасна имитация на МДФ). Маси и бар плотове направени с лакобелно стъкло.

15 17
16

 

Подова настилка – паркет в комбинация с гранитогрес.

Зона Спалня - Използвано легло КАНОР розово-лилава концепция най-добрата според Фън шуй.

19 21
20 22

Съвсем различно изглежда онази част от къщата, в която е царството на децата. Стаята е носител на собствен дух и характер без да се натоварва от излишни мебели. Интересни са рафтовете с осветление и гипскартоновата облечена колона.

23 25
24

Радвайте се на постигнатия ефект - уникален и индивидуален, дизайнерски но същевременно на атрактивна цена, уютен и иновативен и най-вече собствен красив дом. 2. Как се вдъхва живот на панелното ни жилище? В този апартамент, нашия дизайнер успява да разпредели помещението в пространството, започвайки от подовата настилка, мебели, аплици, тапети и бои до цялостно завършване на интериора. Ефектът е поразителен - домът, в който ЖАДУВАШ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ.

27 26
30 28
32 31
33

От внимателно подбраните декори и цветове, помещението надскача представата за панелна „кутия” и без да се натрапва, привлича с вида си на напълно завършено пространство и жилищна хармония. 3. Домът, който всеки мъж би искал да има.., Всяко едно кътче в апартамента е попило емоциите навяващи любов и "още нещо". Именно този интериор провокира множество бурни сбирки и купони. Силния червен акцент на стената и уникално съчетание на модули и врати от "КАНОР" е носител на вдъхновение.

34 36
35 37

Спалнята внася нетрадиционна геометрия и светлина. В общия план на интериора, всеки елемент от обзавеждане до най-дребния детайл участва, като единна неделима част от цялостната творческа концепция и активно съдейства за изграждането на характера на дома.

38 41
39

Интересно е разиграна „мократа” територия. Сивият „растер” е закачливо направен от плочки и прозрачната стена, отделяща душа и сухата мивка

И накрая - проект „Пълна промяна” е към своя край. Надяваме се, че прекарахте приятно. Дано гордия домакин да не изпитва трудности с „подсказване” на гостите, че партито е свършило.

4. Детски центрове „Островът на съкровища” и „Приказка без край”

Детската стая! Как трябва да изглежда? Дали трябва да се хареса и на възрастните и на децата? На каква цена ще се постигне оптималната подредба? А ако тя е предвидена за повече възрастни и малчугани? На всички тези въпроси отговаря дизайнер Росица Краева със създаването на детски центрове. „Островът на съкровищата” е проектиран и построен така, за да допада и на малчуганите, и на възрастните. В „Кът за възрастни” е постигнато безконфликтно съжителство на модни елементи, загатнати в някои от мебелите и класически десени в пердета и тапети.

42 44
43 45
47 46
akva

В „Кът за малчуганите” интересен акцент е „ВУЛКАНЪТ”, изработен специално от създателите на „ Златния скункс”.

48 49
54 51
50 53
52

В концепцията „ Приказка без край”, освен за малчугани, съществува отделение и за по–големи деца.

56 55
57 58
60 59
61 63
62

И така, в заключение можем да споделим нашата философия, с която използваме интериорния дизайн като инструмент за социална интеграция. Нашите решения успяха да „счупят” бариерите на стандартното и баналното.

Автор: С. Петров/А.Сверисон

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати