Мебели за Великани или за „малките” хора с гигантски идеи
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Мебели за Великани или за „малките” хора с гигантски идеи

Мебели за Великани или за „малките” хора с гигантски идеи

Всеки мит, създаден от хората, започва с расата на Великаните. Те били свирепи и зли същества и затова Боговете им обявили война, за да защитят хората от тях, но всъщност, като че ли те бранели създадения от самите Богове свят. Нещо повече, според северната митология, краят на света, такъв, какъвто го познаваме, ще настъпи след епична битка между Богове и Великани. „Великите” дела се срещат постоянно в действителността ни. От там е естествено да се пренесат в нашето ежедневие, начина на живот и заобикалящия ни свят, отразявайки символично вродения ни стремеж към нещо по-голямо, по-добро и по-достойно.

Символиката в митовете показва, че Великаните живеят днес сред нас в нашите мисли, идеи, амбиции и мечти – човек сам избира дали да бъде Великан или Джудже...

Ето на практика как изглежда всичко това:

Бил Гейтс, председател на Microsoft Corporation със символична „празна” купа на гигантска кухненска маса, придружен от министъра на науката и технологиите на Португалия Мариано Гаго в закусвалня в Das Parque Nações, Лисабон, Португалия..

BillGatesonBigFurniture

Барът на хотел, „Redwood room” е построен през 1933 г. За да привлича клиентите от разстояние, предприемчивият собственик е създал огромен стол. Непотвъреден слух се носи, че за изработката му е била използвана гигантска секвоя . Нейните остатъци са усвоени и за направата на бар за клиенти и вътрешни ремонти.

2

Гигантски столове в гигантска държава. Америка е мястото в света с най-големите столове. Реклама или хоби, те намират почетно място в нашата колекция.

35
46

Огромните пространства в Арабската пустиня освен количества „черно злато” се славят с огромни мебели в огромни шоуруми. Но „внимавайте” с подлакътниците. Те могат да заемат много място :).

7

Модният дизайнер Walter Van Beirendonck изобрети огромен шкаф мечка, която е кротко полегнала в собствения му магазин в Антверпен. Освен секционна част в „мечето” има и детски кът. Интересна инвестиция за 30 000 евро.

 

Това се случва в Торино. Страхотна инициатива по посрещане на гости в града. Великаните са първото впечетление за прииждащите туристи. Но нека Ви ги представим: - огромен фотьойл срещу в ЖП Гара Porta Nuova

9

- четириметров диван KLIPPAN на Piazza CLN

1011

- библиотека в Via Lagrange (зад хотел Principe Di Piemonte).

13

12

- Кафе бар в пресечка на Пиаца Емануеле Филиберто.

14

Офис стол за „любимата” секретарка на „пъпа” на Пиаца Емануеле Филиберто.

15

Ако попаднете в Лондон, дори и в най-дъждовния ден пред Народния театър ще Ви посрещне тълпа от хора, любуваща се на огромните зелени тревни канапета. Тези гиганти обаче изискват постоянна поддръжка за намаляване на размера. В противен случай в Южен Лондон ще имат „проблеми” със закачливия великански екстериор.

1617

Това ли е „Алиса в страната на чудесата” или просто синдромът на желанието да се върнем детския си живот.? Или може би малко зеленина в сивото ни ежедневие....

18

Може би си мислите, каква маса да си купите за да събира всичките гости! А какво ще кажете за тази, която освен в „трапезарията” може да използвате и на пикник. Само че има едно неудобство, ще трябва да подсигурите и подемна техника......

2019

Обичате ли да търсите най-красиво построените домове и мебели? Ако това е така, тогава пътуването до High Point е задължително. Известен като столицата на мебелите в Северна Каролина, а вероятно и в Съединените щати,.High Point разполага с над 100 търговски места. Или просто погледнете тези мебели. В High Point, можете да видите най-големите къщи в света на скриновете и най-големите скринове в света на къщите.

2123
2224

 

За да сте сигурни и в безопасност на Вашата къща й трябва подходяща врата.

30

Ето и SofaBox, гигантски диван за феновете на музиката. „Екстрите” в дивана придобиват съвсем друг смисъл. Това канапе освен за полягане е и музикален аксесоар.

31

TV магазините също имат подобаващ отговор. Огромен надуваем диван за „пестене” на място.

32

Иновативна е идеята на Robert Therrien на реализираната изложба в галерия Gagosian 24 в New York. Неговите колосални тълкувания на битови предмети ни връщат назад към детството, когато светът наистина е по-голям от представите ни за живота. Гигантски мебели, домакински уреди и др. са само част от експонатите.

3334
3536

 

Великански размер на мебели е стратегия отново при малчуганите. Този път Дисни се опитва да накара родителите да се чувстват като деца , така че те да си купят Класически анимации от DVD поредицата.

3841
3937
5140

Като говорим за спалня, в Русия отговарят с няколко предложения. Ех, голяма страна, големи легла....

Worlds biggest bed jump on worlds biggest bed...London today43

Гигантски ръчен часовник FOB е доста добра атракция в Щвейцария на всеки кръгъл час, интериорът на часовника се спуска и се изпълнява валс "Waltzing Matilda”.

45

И още няколко предложения за гиганти:

4649
4748
23450

... ето така „малките” хора чрез големите си идеи се превръщат във Великани, те ще променят света...

Автор: Стефан Петров/А.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Мебели за Великани или за „малките” хора с гигантски идеи в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати