Призраци в къщи !?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Призраци в къщи !?

Призраци в къщи !?

Вярвате ли в духове и привидения? На тях са посветени стотици книги и филми и едва ли има някой, който в детството си да не се е наслушал на стряскащи невероятни истории. Не е ли опитал всеки поне веднъж да призове образа на всеизвестната Дама Пика или Вдовицата в черно?!

chost-kanor

"Не познавам духове, така че не вярвам в тях. Вярвам в човешкото въображение, което е необятно и което често ни кара да вярваме в илюзии, а когато е вложена и страст, илюзията става мечта. Реално или не човешкото въображение е творчество, носещо духовна наслада." От всичко казано остава въпросът дали тези ужасяващи още от детство ни “паранормални” явления могат да се „имплантират” вкъщи, без от това да ни побиват тръпки. Отговорът е ДА и той се крие в заобикалящите ни мебели.... Чудно, но дизайнерите от студио “Ghost furniture” вдъхновяват призрачен живот на своите мебели.

paranormal-chear-kanorparanormal-armchear-kanor-2
paranormal--chear-kanor-furniturechair_chost_kanor
spirit-chair-kanorchost_ches_by_kanor

Гледан от определен ъгъл, призрачният стол „Lonneke Gordijn” на Ralf Nauta изглежда изключително деликатен, но малко стряскащ.

ghost_chair_kanorghost-chair-drift4
ghost-chair-1sqghost-pelleas

Обикновено възприятието ни за мебели се влияе най-силно от заобикалящото пространство. „Реещият се” стол на мебели „Nendo” преобръща тази представа, можем да променим облика на интериора само с аранжирането на столa в стаята.

nendo-blown-out-chair-crop

Едно от първите творения на дизайнерката Valentina Gonzalez е свързано с призрачни покривала, от които са направени столовете й. Имате чуството, че дух се е въплатил в тях и иска да излезе.

ghost_chair_by_kanorghost_chair_by_kanor2
ghost_chair_by_kanor4ghost_chair_by_kanor6
kanor_ghost_chair

Особенно находчиви са представите на дизайнерите за детски стаи свърани с тях полтъргайси. Всичко е добре, ама да не е вповече.

children

След тази разходка май е време за кафе, можем да поседнем и да да отдъхнем. Торински дизайнер е създал творение от извито стъкло.

chost-cofeetable-kanorchost-cofee-table-kanor-2

Ако групата е голяма, трябва си и подходяща маса....

blood_table_by_kanor

Вечерта може да се направи сериозен купон в подходящ интериор.

death_interior_by_kanor


„Излезли двама старци в градината. Седнали да починат и...... починали”. Независимо от опасността от почивката, „Spirit-sofa” е място, където човек може едновременно да мечтае, медитира и да се възползва от удобна лежанка...

death-sofa-kanor

Какво ще бъде модулът без съответните интериорни аксесоари, пък били и те малко стряскащи....?

chost_accessories_kanorHand_death
footstep-kanorKitchen_paranormal
kanor-ghost-furnitureblood_lamp_kanor
accessories_kanorrose_kanor

 

Мебели, паркети и врати КАНОР

spirit-kanor

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Призраци в къщи !? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати