Автомобилно обзавеждане /тунинг/ - ой, вай, леле-леле, льох, брех, мила мале - буря ще има !!!
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Автомобилно обзавеждане /тунинг/ - ой, вай, леле-леле, льох, брех, мила мале - буря ще има !!!

Автомобилно обзавеждане /тунинг/ - ой, вай, леле-леле, льох, брех, мила мале - буря ще има !!!

Винаги сме дивили и чудели, та чак маели, на страхотните, спортните, бързите и най-вече пернишките автомобили :). Темата на този пост е насочена към вътрешното обзавеждане или козметичния тунинг в автомобилния салон. Но темата не ще да е за страхотните бижутерски и дизайнерски решения, а по-чудноватите такива, демек хахавите.

1. Само за 6 години канадския художник Рот енд Хел превърна този Ford Maverick 76 в произведение на изкуството. Изцяло вътрешният интериор е създаден от намерени на боклука отпадъци. Не правете грешката да говорите с този човек за Батмобила, защото лошо ви се пише :). Въпреки всичко, тази кола беше на първите места на Арт Феста през 2005-2007г.

Kanor-mad-interiorkanor-seliania
car-crazy-kanor-villige

2. Неподозираният кич и шарения не са запазена марка за дизайнерския труд по интериора на бг-циганските кланове. Малката Тойота Ярис на Хюстънското семейство Блеър е покрито с всякакви всевъзможни цветни стъкла, стикери, играчки и много други измишльотини от американски произход :).

kanor-car-crazycrazy-kanor-rednex

3. В стил „Карибските пирати” или Радка – пиратка е това предложение.

kolata-na-radka-piratka

4. Ако имате горещи спомени от недалечното социалистическо минало, моля, заповядайте в предложение за 10 000 долара. Москвич 407. На чаша горещ чай или студена водка със сАльотка и поезията на Пушкиновия приемник Калашников, отбийте се в този богато украсен салон.

kanor-car-mobile-rusiakanor-Moskvich-Furniture

4. Следващото предложение е на „Баш майстора” на прерийни койоти, лалугери, степни мармоти и малко тибетски якове Джон „Смит анд Уесон” от Оклахома. Роден и израсал по долното течение на река „Айдахо”, той е горд притежател на този „кожен” кадилак, който за съжаление не е розов :).

village-rednex-kanor

5. Благополучието на индийски милионер / далечен роднина на цар Киро/ се изразява не само в шикозен дом, но и шикозна кола – вижте сами:

ciganin-kola

6. Поп-фолка не е просто музика, той е начин на живот, за това можеш гордо да се наричаш поп-фолк драйвър, като отричаш, че ползваш градския транспорт. Той е за селяни, а ти не си такъв. Истинският селянин често има собствена кола или се вози навсякъде с таксита. Ако имаш кола, пробвай да подкупиш някого и да се уредиш с пернишки регистрационен номер. Задължително, при възможност, паркирай на тротоара или в зелените площи. Няма значение какво караш, винаги твърди, че на пролет ще ти докарат от Германия Ауди А6. Разправяй наляво-надясно, че си дал хилядарка за озвучаване на возилото ти. Без значение от климатичните условия, винаги карай със спуснати стъкла и надут до дупка последния албум на Преслава. И предложение за интериор на поп фолк драйвър.

pop-folk-mad-carpop-folk-interior-kanor
pop-folk-avtomobilpop-folk-car
pop-folk-rezachka

И накрая подрете малко зимнинка в багажника за изпът:

kanor-selskai-avtomobil

7. Интересни предложения има и за блек дет, траш, хеви метал, мадър факър-маниаци.

kanor-metal-carmetal-kanor-car
metal-kanorkanor-maetal-car-2
kanor-kolata na divia-metalist

8. На следвашата позиция е автомобилът на Панчо (или май беше Рамон) от Мексико, сътворен под въздействието на известната „Текила” – това е героиня от латино сериал, не е питие :).

mexici-kanor-interior

9. Мъж – това звучи гордо! Особено, ако въпросният мъж има поне едно от следните: нещо в главата, нещо в гащите, BMW, или банка. Въпреки всичките му недостатъци, все пак Мъжът е най-доброто, което Господ е измислил за Жените. Ето защо те са склонни да ги търпят и да ги даряват от време на време с радост, ако не броим случаи като “Тату”, разбира се… Пък и у всеки голям и страшен мъж се крие едно малко момче.... вижте сами......

kanor-crazy-car-mankanor-man-dream
mad-shark-mobiolekanor-mercedse-bad

10. И накрая - класиката в жанра с модернистични елементи. Бг салон на самотен „ездач”. Интериорът е еволюирал до невиждани висоти – няма ги вече люшкащите се ръчички на задните стъкла, тигърчета, кученца, които при всеки завой добродушно клатят главички в знак на съгласие, сякаш казват: „...ти си върха, ти си вървела....”. Ех, жизнь, ай лове ю! Ой, вай, леле-леле, льох, брех, мила мале - буря ще има!!!

kanor-selska-kola

Източник на Снимките - Интернет, градове, села и паланки...

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Автомобилно обзавеждане /тунинг/ - ой, вай, леле-леле, льох, брех, мила мале - буря ще има !!! в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати