Как да направим живота ни по-лесен и по-...забавен :)?
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Как да направим живота ни по-лесен и по-...забавен :)?

Как да направим живота ни по-лесен и по-...забавен :)?

Колко далече могат да стигнат учените, за да удовлетворят интереса си за открития? Къде приключва гениалният експеримент и започва проявата на „лудост”? Известна яснота по тези въпроси ще Ви предложим с темата на днешия пост за безумните изобретения, които уж целят подобряване начина на живот. Както се казваше в един виц: „Големи изобретатори измислили устройство през което да се гледа и през най-дебелата стена и това бил прозорецът". Тези чудаци създават странни, чалнати изобретения, необичайни, забавни джаджи и машинарии. „Лудите” патенти може и да не стигнат до рафтовете на местния НарМаг, но са направени с много техническа мисъл.

В повечето случаи обаче звучат като култувата реплика на Павел Попандов от филма "Двойникът": Метод за определяне на подходящия момент за осеменяване на лактуващи се крави. Най-атрактивните изобретения обикновено са свързани с ежедневието ни, с битовите неудобства и семеен фолклор. - Среднощните похождения до хладилника могат да са по-удобни с тези чехли, малко в стил „Джейми и вълшебното фенерче”, но в случая вълшебния пантоф.

Той Ви предпазва от безцелното лутане, блъскане по стените и мебелировката в нощната тъма, респективно от хвърлените по Вас чехли от разсърдения събуден съпруг.

smeteshti-pantofi-kanor

- Следващото предложение е „закуска за шампиони”. Глава на гном, успешно разделя жълтъка от белтъка за целите на доброто хранене, а гъстата субстанция на белтъка успешно възбужда апетита чрез асоциацията на сополивото детенце, което си облизва рекичките от носа... нами нам.

ludi-iaqca-kanor

- Добрите момчета отиват в рая, а лошите - където си поискат, лоши дори и на закуска.

forma-zaegg

Иновация е новият уред наречен „стик-масло-подмазач” (може и „подлизурко”) в стилна опаковка от/за лепило.

maslo-stick-kanor

- Какво по-хубаво начало на деня от прясно изцеден джус от любимата жена? За тези дето все още искат да й изпапкат дупенцето...

kanor-cafesmeshna-sokoistiskvacka

По темата за женските обязаности за семейството е писано много и много. Дори в тази връзка извадих някои примери за така наречената „примерна” домакиня от средните години на миналия век:. - Австралийско "Ръководство по Домакинство", издание от 60-те години Пригответе децата, измийте ги и ги облечете в чисти дрехи. Те трябва да стоят и да посрещнат своя баща, когато той влезе през вратата, за да го поздравят. - Вестник "Домашно домакинство" (САЩ), 13 май 1955 г. Погрижете се за децата, те трябва да са чисти и спретнати. Пазете тишина. Когато той се прибере, изключете миячната машина, пералнята, сушилнята. Постарайте се да убедите децата да не шумят. Като се замисли човек, децата са едно щастие за всяко семейство – безплатни работници за пазаруване, чистене, прекопаване на градинката, чесане по гърба и друго. В унисон на тези правила е новият Токийски проект за улесняване на домакинята, вижте сами:

baby-kanor-floor

Новата почистваща кърпа, която чисти, лъска, лази, полира и най-вече Ви оставя на спокойствие за поредната серия на „Насако То Яката”, демек „Листопад”.

lyskane-napod-kanor

 

- По секциите и пода лежи дебел слой прах, на места разписан с „Аз бях тук” плюс дата отпреди два месеца? Няма страшно. Вижте следвашото предложение от шкафа под стълбите.

panofi-za-pochistvane-kanorsmeshni-stypala

  След такова почистване домът Ви наистина ще заплести от чистота, но какво да се прави с досадния прах , попаднал в ностната кухина. В стила на рекламата „Течността се превръща в гел„ вижте това предложение за многократна кърпичка.

salfetka-kanor-

За да се мотивира в кухнята, млад изобретател от Хюстън – американско Хасково, създал следващото предложение за кухнески ножове. При поредния тур на цирк „Балкански”, Джон толкова се впечатлил от номера с вързания човек и забиващите се ножове около него, че създаде фигура на тъщата и постави ножове. Вижте сами:

knife-kanor

Много често, когато се хапва италианска кухня и по-точно спагети, всеки е имал проблеми с „палавите” тестени фидета. За да ги укроти да не падат в пазвите на красивите италианки, че и за да няма нужда да ги засмукват с грозни звуци, Салваторе измисли иновативно предложение за вилица:

vilica-za-spageti-kanor

Както и „неподвижната” табла за подпийналия сервитьор на площад „Сан Марко”, който изсипа фламбето върху немска туристка-овчарка.

smeshen-podnos-kanor

Когато се купува кола „бегачка”, винаги се гледат конските сили. А възможно ли е при покупка на черна или бяла техника да се гледат „конски” в случая „миши” сили. Вижте сами:

pluh-za-reciklirane-kanormashina-za-shiene

Интересни новаторски идеи може да се открият и в магазините „ За 1 левче”.

nojica-za-picapresa-za-kutii
egg-kanorbanan-kanor

На следващото изобретение Бриджит Бардо надали ще погледне с добро око. Предназначено само за „нежна” и „спокойна” разходка на домашния любимец, тя преставлява пълно заключване на питомника през отверствия А и Б . Предполага се, че всеки притежател на този уред ше бъде толкова шастлив като това семейство от снимката.

koteshki-podnos

Особено находчиви са и тийн-джаджите. Впечатлен от „Матрицата”, университетски зубър от Минесота създаде този чифт дънки. Настина са cool, ама въпроса за личната хигиена не е решен все още, защото при внезапен порив хората се окъкват поради трудното разкабеляване. При последващото изпиране на този панталон в пералнята може да се „делийтне” клавиатурата. Но какво пък толкова – Споко човече...Важното е да си „фешън”.

dunki-kanordynki-kanor-komp

Когато говорим за съвършения любовник, важно е да подчертаем, че това не е някаква универсална категория. Невъзможно е един мъж да бъде идеален любовник за всички жени, както е трудно да си представим, че има човек, който да не бъде харесан от никого. Но следвашото предложение със сигурност ще направи мъжа Гръцки бог в леглото. Без услия, без скърцане без .....движения. Представяме Ви „пружиниращото” легло или леглото – амортесьор, кой както прецени.

kanor-leglo

И когато всичко приключи добре, нека той Гръцкият бог, седне да си почине на удобен трон, предназначен за господа и някои дами. :)

kanor-stol

Да хапне без да „духа супата” :).

kanor-spageti

Да нахрани децата...

kanor-gurdi

И накрая да посети душа и да изпее любимата си песен на Бой Джордж под душа.

kanor-gyba

За справяне със самотата, Японски проектанти измислиха този вид възглавнички. Пълнежът може да е различен, според желанията на клиента съотвено твърд или мек.

kanor-vyzglavnicakanor-samotni-syprugi

Оставаме с още интересни предложения от страната на изгрявашото слънце. Това „слънце” можеше да залезе за Софийското метро, заради неспазени срокове и постоянно изморени служители. Те спяха навсякъде дори в нашият „добър” градски транспорт. Дори си измислиха и изобретение, за да не им „падне” главата от постоянното люшкане в Икарусите.

kanor-stojka-za-glava

Така се получи заради завладяваща сила на Пиринското пиво. Дори и лошото време не ще попречи на булката да донесе две торби от еликсира...

kanor-ambrela

Особено подходящо е следващото супер универсално предложение, особено за тези, който имат хрема или приличат във „фейса” на з....к :). Две в едно, много добро.

kanor-kurpichka

Пиенето не е добър съветник, но пък за да тренира „смукателната” си сила Евстати от Вакарел направи този помощник за козметиката на мъжа. Това е присособление за оформяне на брадата – тип „Мексикански гларус”.

kanor-brysnachka

Евстати с новата брада, често посещаваше купони в Горни Лозен. След поредното напиване с отлежала пърцуца, не можа да си нацели яйцата от шопската салата, но това не стана заради 3Д –то на което беше ходил преди това в Мола. Накрая му намери цаката, лазерен мерник за салата:

kanor-vilica

И още едно предложение за мъжа тип делови ”Баш майстор”...

kanor-wratovryzka

Чудновати неща се създадоха за малките и подрастващите. Музикална маратонка,тениска тип - „порасналото” дете, биберон кактус, часовник „пъзел”, който, за да спре да звъни, трябва да се нареди и т.н.

kanor-mujki-potnikkanor-maratonka
kanor-biberonkanor-budilnik
kanor-ochilakanor-ostrilka

 

В заключение: Храмът на усамотението, там, където и Царят ходи сам; там, където са излезли, излизат и ще излизат и за напред интересни идеи, гениални мисли и не малко закони, понякога по-твърди, понякога редки, друг път пък, дори с голям зор, нищо не се получава. Аксесоари, които дискретно допълват уюта на тази Светая светих:

kanor-toaletna-hartiakanor-suduoku
kanor-kompiutyrna-chiniakanor-evro-toaletna
kanor-saponernikkanor-eko-toaletna

И справяне на проблема с канализацията и липсата на близка тоалетна е перфектно решен. Само някой да не пусна стотинка и да чака кафе...

kanor-eko-toaletna-2

И ако се появят насекоми вредители използваме мачкащият чехъл на Хон Гил Дон.

Мебели, паркети и врати КАНОР

kanor-chehli

Мебели, паркети и врати КАНОР

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Как да направим живота ни по-лесен и по-...забавен :)? в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати