Плочи от дърво за пода и стената
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Плочи от дърво за пода и стената

Плочи от дърво за пода и стената

523154[1] Селенио Атриум платин[/caption]Плочи от дърво за подово или стенно покритие, перфектна алтернатива на теракотени и гранитни плочки, като запазват топлината на дървото. Плочите имат характеристиката на естествен паркет в комбинация със здравината на традиционните гранитогреси.

Продуктът се получава чрез специална обработка на напречни отрязъци от дънер на дърво и плочите, които се получават, са с изключителна здравина. Повърхността на плочите Селенио имитира визията на камък, текстил и други дизайнерски форми и декори.

Плочите от дърво не са подходящи за мокри помещения или за екстериорни условия. Сега предлагаме промоционално количество, което е с 50% по-евтино, изключителна възможност за обзавеждане и дизайн!

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Плочи от дърво за пода и стената в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати