Паркетът за дома според зодията
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

Паркетът за дома според зодията

Паркетът за дома според зодията

Избираме какво ли не според зодията си, а защо не и паркета?

ovenОвен – Енергичен и весел знак. За жилището на овена са подходящи светлите тонове. За общия вид на интериора е подходящ паркет с естествен фладер. Препоръчано от колекцията на Канор: плочки от дърво „Селенио” – моделите „Дунас” и „Папирус натурал”. Ламиниран паркет – Дъб или Бук, което е валидно и за трислойния естествен.

 telec Телец – Силен и твърд. Харесва комбинацията на пастелни тонове с изумрудено, оранжево, лилаво. Идеален за него е паркетът, в който не е вложил много средства, а ще му служи дълго време. Препоръчано от kanor.bg: плочки от дърво „Селенио” – модел „Атос сахара” и модел „Ардезия пърпъл”. Ламиниран паркет – „Дъб Алабама” или „Линео титан”. Трислоен – „Мербау”, „Дъб Маркант с фаска”.

  bliznaci1Близнаци – Доста променливи като настроение и виждане. Нуждаят се от дом, който изцяло отговаря на характера им. Биха избрали най–модерните и съвременни интериорни решения. Биха се радвали много на дървените плочки „Селенио” – моделите „Атриум антрацит” и „Атос феро”. По отношение на ламината – „Пиня Пацифико” и „Дъб Табак”. Естествения трислоен – „Круша Кънтри” и „Дъб Барик структура”.

  rakРак – Девизът му е “Моят дом е моята крепост!”. Ето защо той би избрал тонове, които създават спокойна и уютна атмосфера. За тази цел най-подходящ е сайтът kanor.bg. От него предложението ми е – плочки „Селенио”, моделите „Атика феро” и „Атос лава”, ламинирания паркет да е Дъб с предпочитания финиш, а естествен да е „Бял дъб Алабама с фаска” или просто светъл такъв.

  leoЛъв – Благороден, но задължително в лукс. Ще избере най–скъпата вещ. Естествено това се отнася и за паркета. Поглеждайки на kanor.bg, се спирам, от дървените плочки, на моделите „Атос бетоново сив” и „Папирус натурал”. Ламинатът е компромис за този знак, но „Дъб Италика” би направил добро впечатление. Най-добре би паснал естественият трислоен от моделите „Американски Орех ексклузив” и „Термоясен Медзо”.

  devaДева – Решителни и практични, обичат чистотата и реда. В техните домове ще откриете много прави линии и безупречен вкус. За тях Канор предлага модела „Дунас” в антрацитен и натурален финиш от серията на „Селенио”. За ламиниран паркет – „Клен акцент” и „Пиня сребърна”, а естествен фладер – „Дъб сепия варовик Тундра” и „Ясен Тренд”.

  vezniВезни – Балансирани хора, които не харесват нищо екстремно. Ето защо в техния дом царува удобството и хармонията. Но докато ги постигнат може да преминат през различни избори на подходящ нюанс или структура. Затова е добре да не се хвърлят в най-скъпия клас паркет. За тях „Селенио” има моделите „Атика тера” и „Папирус оникс”. Съответно ламинат – Дъб в нюанс карамел или „Избелена акация” и трислоен – „Американска череша” и „Планински клен Тундра”.

  skorpionСкорпион – Властен и енергичен знак. Харесват наситения червен цвят и се спират на него често, но не и що се касае до паркета и мебелите. Разбира се, те не е нужно да са в един нюанс. За подовата настилка, от дървените плочки, предлагам „Атос лава” и „Дунас натурал”, от ламинирания паркет – „Орех класик” и „Баварски бук”, а от естествените – „Круша Кънтри” и „Парен бук Тера”.

  strelecСтрелец – Чувствителен и пленителен с изразено чувство към движението. Подхождат им мобилни мебели, които да могат бързо и лесно да разместват. Тъй като паркета не може да бъде част от това движение, той трябва да отразява изцяло техния чар и душевност. На kanor.bg можете да видите „Атос лава” и „Дунас натурал” при плочките, в секцията на ламинирания паркет – „Дъб шато” и „Маслина мат”, а при естествения трислоен – „Дъб перленосив варовик” или „Дъб Савидж с фаска”.

  kozirogКозирог – Консервативни във всяко отношение. Те не изневеряват на вкуса си нито в живота, нито в обзавеждането. В този дух предпочита класическите идеи. Предложението към този представител на зодиака е „Ардезия” в двата нюанса – оникс и пърпъл. Към паркетите – „Венге” и „Високопланински дъб” за ламиниран и „Орех Маркант” и „Дъб Фамилия” за естествен

.   vodoleiВодолей – Свободният му дух и интуитивност в дома му се отразяват с ексцентрични предмети и комбинации. Това е валидно както за цветовете, така и за формите. Неговият паркет би могъл да е решен в дървени плочки от „Селенио” – „Папирус оникс” или „Атриум платан”. Добър избор би направил с „Бряст крема” или „Дъб структура”, ако се спре на ламиниран и естествения – „Ясен Фенси структура” и „Африкански дъб”.

  ribiРиби – Чувствителен и романтичен. Обичат простора, но склонността им към церемониалност понякога води до натрупване на излишни вещи и дреболии. Канор има за тях „Папирус натурал” и „Ардезия пърпъл” като предложение от серията „Селенио”. За да допълним избора, ламинирания паркет, от богатия избор на фирмата, нека да е „Орех натурал” или „Каменен дъб” и естествения трислоен да е „Парен бук Кънтри” или „Маритим”.

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати