Спалнята- уютно кътче от Канор
Гарантирано качество от Канор - мебели,паркети и врати

. Най-добра цена!

Спалнята- уютно кътче от Канор

Спалнята- уютно кътче от Канор

Спалня, гардероб, нощни шкафчета Спалня Канор

Като си говорехме вече за матраците, сега е време да ги „облечем” в мебели. Дали има правила за обзавеждането на спалнята? Както обикновено, това е въпрос на личен избор, но съвет от специалист никога не е излишен. В магазините на Канор винаги ще получите професионално мнение и богат избор. Ето какво може да споделим с Вас:

Мебелите в спалнята е добре да не са претрупани, за да има пространство. Вашата почивка и спокоен сън се нуждаят от това. Разбира се и от удобно легло, лишено от капани (като остри ръбове). За предпочитане е гооолямо легло, за да усещате човека до Вас приятно близо, но не и притеснително. Както вече уточнихме, размери и видове матраци има достатъчно, а в краен случай може и да се поръча. В редки случаи се налага за високи клиенти, но ние можем да отговорим и на техните желания. Ако имате възможност, не прекалявайте – легло, трикрилен гардероб плюс тоалетка и задължителните (според мен) нощни шкафчета, а да не говорим и ако сте любител на телевизията, т.е. и скрин. Става ужасно!

Материалите, от които се изработват спалните са на практика познати в мебелопроизводството (МДФ и ПДЧ плоскости, естествено дърво, а също и ковано желязо). При нас предимство е, че имате богат избор и можете да изпробвате Вашето легло на място в магазините. Но ако искате предварително да проучите пазара, можете да ни намерите на kanor.bg.

Важно е и какви цветове и нюанси ще изберете за уюта на най-съкровеното място във Вашия дом. Казват, че червеното се препоръчва за младоженци или по-палави двойки.

Зелените нюанси създават усещане за близост с природата, а синьото напомня небесната шир. Жълтият цвят галещо топли като слънцето, а белия е чистота и спокойствие. Ако трябва да обобщя, психолозите препоръчват по-светлите тонове.

За декорацията може да използвате специалист или сами да се погрижите, но ако искате да имате огледало в спалнята експертите по фън шуй казват, че то може да бъде на всяко място в помещението, но никога пред леглото.

За Вашият уют и спокоен сън ние от Канор можем да се погрижим с внимание и компетентност. Заповядайте!

✓ Най-добрa цена на в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

✓ Най-добрa цена за Спалнята- уютно кътче от Канор в София и Бургас, гарантирано качество и бърз монтаж - (02) 971 20 84

, продажба на , мебели за хол, мебели за кухня, мебели за трапезария, шкафчета, модули за кухня, мебели за антре, мебелировка, маси, маса, обзавеждане за кухня, продажба, продажба на ламинат, трислоен паркет, блиндирана врата, входна врата, интериорни врати